Τη δική τους απάντηση ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 ώστε να αντεπιτεθούν στο καθημερινό σήριαλ ¨Έλα στη θέση μου¨ στον ALPHA. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει βάλει σκοπό να κερδίσει την πολύ σκληρή μάχη στη ζώνη των 8. Πράσινο φως λοιπόν έχει πάρει η ελληνοποίηση του «Jane the Virgin»,ουσιαστικά μία πιο κωμική εκδοχή της σειράς «Χουάνα η Παρθένα».

Ο Γιάννης Λάτσιος έχει αποφασίσει να ποντάρει αρκετά στη συγκεκριμένη σειρά και για αυτό λογαριάζεται ως υπερπαραγωγή. Πρόκειται,λοιπόν,για μία αρκετά μεγάλη παραγωγή και για αυτό χρειάζεται πολύς χρόνος για την απαραίτητη προετοιμασία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com,τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου με σκοπό η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου(μέχρι τότε θα έχει κάνει την εμφάνιση του όλο το νέο πρόγραμμα του ANT1 σε όλες τις ζώνες).

Ακόμα δεν έχει βρεθεί η πρωταγωνίστρια (θα είναι νέο-άκαυτο πρόσωπο),η οποία αναμένεται να βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μετά από αυτό το στάδιο,θα αρχίσουν να συζητά η παραγωγή με διάφορους ηθοποιούς,που θα στελεχώσουν τη συγκεκριμένη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]