ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό είναι το σίριαλ που θα αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος στον Ant1...


Γνωστό είναι εδώ και καιρό πως τη νέα σεζόν ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, Βασίλης Θωμόπουλος,
που υπογράφει το σίριαλ, Συμμαθητές, ετοιμάζει κάτι καινούργιο, και πάλι για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Όπως σας είπαμε και πριν από μερικές μέρες, ο σκηνοθέτης ,μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ,έψαχνε ηθοποιούς για να στελεχώσει το νέο του αυτό εγχείρημα.

Ποια είναι ,όμως,η σειρά που στήνει; Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες που φτάνουν στο Tvnea, ο σκηνοθέτης με τον σταθμό έχουν εξετάσει διάφορα κόνσεπτ ,όμως, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, είναι σχεδόν οριστικό πως ετοιμάζεται να αναλάβει τη σκηνοθεσία του σίριαλ ,Separados .Και λέω ''σχεδόν'' ,διότι τίποτα ακόμα δεν έχει κλειδώσει επισήμως, ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η τελική επιλογή των Αντεννικών. Αναφορικά με το κόνσεπτ, να σας πω ότι πρόκειται για μια κωμωδία η οποία μας έρχεται από την Ισπανία, και το σενάριό της έχει να κάνει με άνδρες που -εξ ου κι ο τίτλος- χωρίζουν από τις συζύγους τους, κι έτσι προκύπτουν κωμικές καταστάσεις...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: