Ίσως μιλάμε για την πιο ανατρεπτική συνεργασία της σεζόν αν όλα πάνε καλά.


Οι δυο τους παρά τα προβλήματα και τις εντάσεις που είχαν στο παρελθόν, φαίνεται να τα έχουν βρει και μάλιστα είναι και έτοιμοι να συνεργαστούν και τηλεοπτικά. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον αντιπρόεδρο του Alpha, Δήμο Βερύκιο οι οποίοι σύμφωνα με το Full Life, είναι σε συζητήσεις για να κάνουν δική τους εκπομπή.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό cafe του ψυχικού για να συζητήσουν τη συνεργασία τους και ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε θετικός στην πρόταση.

Το πλάνο είναι να παρουσιάζουν από κοινού δίωρη εκπομπή με καλεσμένους και σχολιασμό της επικαιρότητας και είναι κάτι που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο έχουν καυστική γλώσσα και τα λένε έξω από τα δόντια.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ζήτησε από τον Δήμο Βερύκιο μια πίστωση χρόνου για να δει τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία του στον ΑΝΤ1 και πως μπορεί να αξιοποιηθεί εκεί και μετά να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση για τα περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση έγινε πριν την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1, με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]