κλείδωσε η ώρα προβολής-Αυτός είναι ο τίτλος

Με μια ανακοίνωση( θυμηθείτε τη εδώ ) που σίγουρα κανείς δεν περίμενε, ο ALPHA έκανε γνωστό ότι η Σμαράγδα Καρύδη εντάσσεται στο δυναμικό του ,κι αναλαμβάνει μια νέα, μουσική εκπομπή που θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα. Ποιο είναι ,όμως, το concept και ποιος ο τίτλος;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο Newsit.gr, πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και πετυχημένα ανά τον κόσμο τηλεπαιχνίδια αφού μετρά πολλά χρόνια «ζωής» και έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει σε πολλές χώρες. Ο πρωτότυπος τίτλος του είναι «Name that Tune» (μτφ.: «Πες το τραγούδι») και «γεννήθηκε» αρχικά στο ραδιόφωνο, το 1952 στο NBC, αλλά μετά την επιτυχία του τον επόμενο χρόνο μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Από τότε έως σήμερα παίζεται συνεχώς και σε πάρα πολλές χώρες (Αμερική, Γερμανία, Ιταλία, Βραζιλία, Πολωνία κ.α) ενώ μάλιστα την καινούργια σεζόν στην Αμερική σχεδιάζεται μία πολύ μεγάλη καμπάνια, αλλά και να γίνει ακόμη και μιούζικαλ στο Broadway.


Ποιο είναι το concept του; Πολύ απλά… ό,τι έχει σχέση με τη μουσική, αλλά με έξυπνες, ανατρεπτικές και διασκεδαστικές δοκιμασίες.Κατ’ αρχάς ,άνετα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι δεν είναι «τηλεπαιχνίδι» αλλά show ,αφού υπάρχει ορχήστρα που παίζει live καθώς και τραγουδιστές που βοηθούν ή… μπερδεύουν τους διαγωνιζομένους. Και υπάρχουν πάαααααρα πολλά παιχνίδια, από απλά του στιλ «ποιος θα ανακαλύψει τον τίτλο» ,μέχρι… ανατρεπτικά που κανείς δεν περιμένει τέτοιες μουσικές δοκιμασίες. Όλα αυτά τα χρόνια της πετυχημένης πορείας του ανά τον κόσμο έχουν «γεννηθεί» δεκάδες ιδέες που το κάνουν να κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών διασκεδάζοντας και γελώντας με όσα συμβαίνουν στο πλατό.

Ε, στο σημείο αυτό τα στελέχη του ALPHA πολύ λογικά σκέφτηκαν ότι για την παρουσίαση του καινούργιου τους δυνατού «όπλου» για τη «μάχη» της τηλεθέασης είναι ιδανική η Σμαράγδα Καρύδη και έτσι έδωσαν τα χέρια με την ηθοποιό για να είναι την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του σταθμού. Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει «πέσει» πολλές φορές σε συσκέψεις στελεχών των εγχώριων τηλεοπτικών σταθμών, αλλά… φοβόντουσαν να το κάνουν καθώς θέλει πολλή δουλειά για να γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το ανατρεπτικό αλλά και ιστορικό τηλεπαιχνίδι-show θα προβάλλεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα, αμέσως μετά το «Slam» με την Ελένη Τσολάκη και πριν από το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Έτσι, ο ALPHA στη «ζώνη» από τις 4 έως τις 7 θα προβάλλει τρία πετυχημένα και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια πιστεύοντας ότι θα κερδίσει και το… παιχνίδι της τηλεθέασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]