Τέλος το MASTERCHEF...

Το MASTERCEHEF επανήλθε φέτος στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR,και παρά
τον απαιτητικό ανταγωνισμό, τα νούμερά του χαρακτηρίζονται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Σιγά σιγά το παιχνίδι μαγειρικής ολοκληρώνεται, και συγκεκριμένα τέλη Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο μέσα από το STAR. Ωστόσο, μια και τα επεισόδια είναι ως γνωστόν  μαγνητοσκοπημένα, μπορεί εμείς να είμαστε ακόμα πολύ πίσω, αλλά το παιχνίδι έχει προχωρήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μου, το MASTERCHEF τελείωσε!  Όχι, για να σας προλάβω, το παιχνίδι δεν κόβεται από το κανάλι,αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο μεγάλος τελικός τού...σταρικού Masterchef  γυρίστηκε χθες ,και ο νικητής ή η νικήτριά του έχει ήδη αναδειχθεί! Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο άρχισε να γυρίζεται το απόγευμα, και η εγγραφή του κράτησε μέχρι κι αργά το βράδυ. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό, και έτσι ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια του επιτυχημένου παιχνιδιού, που πρωτογνωρίσαμε μέσα από το MEGA, αναδείχθηκε μέσα από έναν πολύ δύσκολο κι απαιτητικό ανταγωνισμό.

Yπομονή, όμως, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιούλη, για να μάθουμε κι επίσημα τον επόμενο Έλληνα ή την επόμενη Ελληνίδα Masterchef!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: