Δημήτρης Μπάσης: «Δεν ήταν εύκολη πορεία μου, πέρασα από 40 κύματα»

0
Ο Δημήτρης Μπάσης κλείνει τα 20 χρόνια στη δισκογραφία και το γιόρτασε με μια συναυλία. Ο ίδιος μιλώντας στο Λοιπόν μίλησε για τη συναυλία αυτή και μίλησε με συγκίνηση για όσους παρευρέθηκαν εκεί.


Πρόσφατα γιόρτασες τα 20 χρόνια πορείας σου στο τραγούδι.
«Γιόρτασα με μια συναυλία και τους φίλους μου τα 20 χρόνια μου στη δισκογραφία, τα οποία πέρασαν από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και το τραγούδι «Τα χαμοπούλια», που ξεχώρισε τότε και αγαπιέται ακόμα και σήμερα, είναι διαχρονικό. Ήθελα να γίνει αυτή η γιορτή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχα συνδεθεί με μια καλλιτεχνική σχέση μία κοινή πορεία. Είτε εκείνοι μου έγραψαν τραγούδια είτε έκανα συνεργασίες μαζί τους που έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη του κόσμου. Τηλεφώνησα στον καθένα τους και με συγκίνησαν όλοι, γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα, μου είπαν «ναι» και ήταν εκεί μαζί μου. Όταν τελείωσε ο κύκλος τηλεφωνημάτων, κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη προίκα μου είναι οι φίλοι που έχω και πορευτήκαμε μαζί και όχι οι απονομές χρυσών και πλατινένιων δίσκων που κάναμε τις καλές εποχές»

Όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Γιώργος Νταλάρας του φίλησες το χέρι... 
«Ναι, ήταν μια συναυλία καρδιάς και ό,τι ειπώθηκε εκείνη τη βραδιά ήταν μέσα από την ψυχή και την καρδιά μου, ήμουν συγκινησιακά φορτισμένος. Ο Γιώργος είναι ο δάσκαλος μου, ,είναι ο άνθρωπος που για πάρα πολλά βράδια με ταξίδευε με τη φωνή του μ' έκανε να ονειρευτώ και τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα. Τι μπορούσα να αισθανθώ εκείνη την ώρα; Δίπλα είχα και τον Χρήστο Νικολόπουλο, που ήταν η αιτία να γίνουν όλα αυτά, μου έγραψε τραγούδια και με έκανε γρήγορα γνωστό στον κόσμο. Ένιωσα δικαίωση για όλη αυτή τη διαδρομή, η οποία δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολη, γιατί πέρασα από 40 κύματα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !