Η Κατερίνα Καινούργιου ρίχνει αυλαία την Παρασκευή και επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Έψιλον και για ακόμα μία σεζόν θα λέει: «Φτιάξε καφέ να στα πω»! Η παρουσιάστρια είπε πως έκλεισε τον πρώτο καλεσμένο της και στην έναρξη της επόμενης σεζόν θα είναι μαζί της στο πλατό της εκπομπής της. Είναι ένας καλεσμένος που θα ήθελαν όλες οι εκπομπές να έχουν και τον συμβούλευσε να μην ξαναδώσει καμία συνέντευξη και να περιμένει έως τις 11 Σεπτεμβρίου!
Φυσικά μιλάμε για τον Μάριο Πρίαμο.
«Μίλησα και μας γράφουν παντού, ακόμα και κάτω από τις φωτογραφίες και μας λένε γιατί δεν τον έχετε καλέσει ακόμα. Εγώ δεν ήθελα να του κάνουμε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ήθελα να έρθει στο πλατό. Δυστυχώς ο Μάριος δεν μπορεί να έρθει στο πλατό μέχρι την Παρασκευή που είμαστε εμείς, γιατί Παρασκευή συγκεκριμένα φεύγει το πρωί από την Κύπρο και πάει στην Μύκονο.
Τη Δευτέρα έφυγε πάρα πολύ νωρίς για να πάει στην Κύπρο οπότε πάλι δεν μπορούσε να έρθει. Εγώ αυτό που του είπα, επειδή μιλήσαμε χθες το βράδυ με μηνύματα και του λέω στην πρώτη εκπομπή, πότε ξεκινάμε, 11 Σεπτέμβρη; Δεν θα κλείσεις πουθενά θα σταματήσεις να δίνεις συνεντεύξεις και θα έρθεις να κάτσεις στον καναπέ να τα πούμε οι δυο μας. Και έκλεισε μου λέει «δεν εμφανίζομαι πουθενά μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη θα έρθω σε εσένα».
Ο οποίος μου είπε χθες ότι έχει και πολλές επαγγελματικές προτάσεις από την Ελλάδα, τηλεοπτικές» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]