Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 για το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ CELEBRITY! - Δες όλες τις λεπτομέρειες


ROUK ZOUK CELEBRITY: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 4 SPECIAL
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ CELEBRITIES ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! 

Το 1ο επεισόδιο, αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1! Special guests: OΙ «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» 

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως ROUK ZOUK Celebrity, με 4 επί πλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities, και το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!


Το 1ο ROUK ZOUK Celebrity θα προβληθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21.00, με πρωταγωνιστές του αγαπημένους μας «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ». Οι ηθοποιοί της πιo παρεΐστικης τηλεοπτικής σειράς, θα χωριστούν σε ομάδες, η Ζέτα Μακρυπούλια θα δώσει το σύνθημα ,«Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» ,και εμείς θα ζήσουμε απολαυστικές στιγμές. Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες «Ένα εξοχικό παρακαλώ» με τους Μάριο Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρο Πούλη, Άρη Τσάπη και Κώστα Αποστολάκη Vs «Γιε μου, πού πας» με τους Παντελή Καναράκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Ορφέα Παπαδόπουλο, Νίκη Λάμη και Σοφία Μανωλάκου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ονομασίες των δύο ομάδων είναι οι τίτλοι από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν ορισμένοι από τους ηθοποιούς, αντίστοιχα.


Τα έσοδα από τα επεισόδια του ROUK ZOUK Celebrity θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από τον σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.


Το 1ο ROUK ZOUK Celebrity επεισόδιο έρχεται αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21.00, με τους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»! Μείνετε συντονισμένοι!


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: