ΠΙΕΡΙΑ VS ANT1: Και το ψέμα συνεχίζεται. Επιχειρηματικά συμφέροντα όμορων Νομών βλέπουν οι Κατερινιώτες.

0
Συνεχίζεται η απαράδεκτη στάση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 να αγνοεί τους πάντες στην Πιερία, με θέμα το απαράδεκτο, ανυπόστατο  και ανακριβές ρεπορτάζ του ,που προβλήθηκε στις ειδήσεις του στις 25 Ιουνίου 2017 με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου, και που αναφέρει ψευδώς ότι στις παραλίες της Κατερίνης οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες δεν είναι δωρεάν.

Το «αβάσιμο ρεπορτάζ»  έρχεται σε μια εποχή όπου χιλιάδες επισκέπτες σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Πιερία ,και μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει την παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, που ομολογουμένως είναι από τις πιο προσιτές οικονομικά τουριστικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η «έμπνευση» του ΑΝΤ1 να ασχοληθεί ξαφνικά με την Κατερίνη δημιουργεί ερωτηματικά για τους στόχους και τους σκοπούς . Προφανώς, εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα όμορων Νομών και δεν υπηρετούν τον θεσμό και το κύρος του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Ίσως  τελικά θα έπρεπε να επέμβει και το ΕΣΡ σε αυτή την αλητεία κατά του Νομού Πιερίας που τόσο πολύ πολεμάται τα τελευταία χρόνια.

Κύριοι του ΑΝΤ1, όπως ορθώς πράττετε με εμάς όταν κάτι βγαίνει λάθος και...σπάτε τα τηλέφωνά μας για άμεση διόρθωση ή ακόμη και αφαίρεση ,έτσι κι η Πιερία ζητάει το αυτονόητο, την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας ,κάτι  που, μάλιστα, υποχρεούται ένας δημοσιογράφος να κάνει βάσει του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Έπρεπε ήδη από χθες να αποκατασταθεί η αλήθεια από τον ANT1. Επιβάλλεται !
Ευχόμαστε να την κάνετε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ.

Την ίδια ώρα οι συντοπίτες μου, δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους. Έχουν χαζέψει εντελώς...


Σημείωση: Η ανάρτηση αυτή , θα βγαίνει καθημερινά στον αέρα του TVNEA.COM κι όχι μόνο ,μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια από το δελτίο του ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !