Αποκάλυψη για #survivorgr: «Καμιά φορά, οργανώναμε τσακωμό.»

0
Kαλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σπύρος Σούλης ο οποίος 14 χρόνια μετά το τέλος του Survivor μιλάει για όσα βίωσε εκεί.


«Το Survivor δεν ξέραμε τι είναι. Το βλέπαμε με μια παρέα και λέγαμε ωραία θα είναι, περιπέτεια. Κι άρχισε η κουβέντα θα σε πάρουν δεν θα σε πάρουν και το βάλαμε στοίχημα. Μετά από κανα δίμηνο γυρνούσα από το Λονδίνο και με πήραν τηλέφωνο από το MEGA και μου λένε «Συγχαρητήρια είστε στους 400». Και μια μέρα με παίρνουν και μου λένε, μπράβο πάτε στην Μαλαισία. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν πολύ εγκεφαλικό», λεει ο Σπύρος Σούλης για το πως αποφάσισε να πάει στο Survivor.

Όσον αφορά το φαγητό ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν έτρωγαν τίποτα. «Εμείς δεν είχαμε φάει ποτέ. Έδωσαν προμήθειες στην αρχή. Φάγαμε γύρω στις 10 -12 μέρες και μετά δεν ξαναφάγαμε ποτέ. Για αυτό τρώγαμε καβούρια και φύκια και ρίζες και φύλλα. Φάγαμε φίδι, μυρμήγκια. Περπατούσα έβλεπα το καβούρι και το έτρωγα ζωντανό. Πραγματικά ψάχναμε για φαγητό κάθε μέρα», λέει και συνεχίζει τις αποκαλύψεις.

«Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάν τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού καρπούζια».

Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε, αποκαλύπτει: «Μπορεί να γεννήσει άγρια ένστικτα και αυτό δεν μου άρεσε. Ότι ένιωσα ότι θέλω να στραγγαλίσω ανθρώπους. Δεν μετάνιωσα που πήγα. Αλλά δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια δεν πήγε καλά η ζωή τους και απέκτησαν και θέματα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !