Όχι άλλο Ντάνο! #survivorgr

0
Το Survivor έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών, που το παρακολουθούν και το φέρνουν στην κορυφή της τηλεθέασης κάθε βράδυ.

Ιδιαίτερα αγαπητοί είναι και ορισμένοι από τους παίκτες, όπως ο Μάριος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε ό, τι αφορά τον τελευταίο, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό, κυρίως γυναικείο, κοινό, αφού όσες φορές ήταν προτεινόμενος, κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι!

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές να έχουν ως θέμα τους τον δημοφιλή αυτόν παίκτη του Survivor, όχι ,όμως, σχετικά με ό, τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως συμβαίνει με άλλους, αλλά βγαίνουν δικοί του άνθρωποι και δίνουν συνεντεύξεις μιλώντας  για αυτόν.

Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντάνου, έχουν βγει σε τηλεοπτικές εκπομπές και λένε πόσο καλό παιδί είναι ο Ντάνος, πόσο βοηθάει τον συνάνθρωπό του, πόσο έχει ανάγκη τα λεφτά,  πόσο τον καμαρώνουν που είναι στο ριάλιτι, και άλλα τέτοια. Όσο γλυκό και συγκινητικό φαινόταν αυτό στην αρχή, τόσο κουραστικό έχει καταντήσει.

Δεν γίνεται κάθε μέρα να βλέπουμε σε τηλεοπτικές εκπομπές κοντινά πρόσωπα του Ντάνου να μιλούν για αυτόν και τη ζωή του, βγάζοντας ακόμη και προσωπικές του ιστορίες στη φόρα, τις οποίες δεν ξέρουμε αν ήθελε ο ίδιος να γίνουν γνωστές, ούτε να κατηγορούν άλλους παίκτες του παιχνιδιού πως προσπαθούσαν να τον διώξουν ή δεν τον ήθελαν στην ομάδα ή άλλα τέτοια παρόμοια. Αυτό δηλώνει και μια έλλειψη σεβασμού ,όχι μόνο προς τον δικό τους άνθρωπο, αλλά και προς τους υπόλοιπους παίκτες για τους οποίους μιλούν αρνητικά,και τους οποίους μάλιστα δεν γνωρίζουν.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που άλλος πήγε εκεί για την εμπειρία, άλλος για τη δημοσιότητα, άλλος για τα χρήματαμ και όλοι έχουν έναν σκοπό: να νικήσουν. Κανείς ,όμως, δεν βγήκε με τόσο ζήλο να υποστηρίξει τον δικό του άνθρωπο, όσο κάνουν εκείνοι. Τον αγαπούν, είναι λογικό, αλλά η περίπτωσή τους αγγίζει τα όρια της φρενίτιδας.

Ο Ντάνος είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί του Survivor και σίγουρα θα έχει μια θέση στον μεγάλο τελικό, όμως, αν μη τι άλλο είναι λάθος κάποιος να κερδίσει επειδή κάποιοι...μας μιλάνε όλη μέρα γι' αυτόν! Αν ο Ντάνος χρειάζεται όντως τα χρήματα, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, αν κάποιοι τον κατηγορούν, επίσης, αν κάποιοι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους, το ίδιο. Αν κάποιος πρέπει να κερδίσει, ας κερδίσει επειδή το αξίζει κι όχι επειδή γίνεται πλύση εγκεφάλου στους τηλεθεατές.

Σημείωση 1: Κάποιοι θα πουν πως φταίνε οι εκπομπές που τους καλούν. Λάθος άποψη! Όποιος δεν θέλει, δεν πάει.

Σημείωση 2: Το ίδιο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος εμφανιζόταν και αυτός αρκετά συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, γεγονός που τον τελευταίο καιρό, ευτυχώς έχει σταματήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !