«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει η παροιμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν πολλά σενάρια για τη «φωτιά», ενώ όμως οι εμπλεκόμενες πλευρές κρατούν εντελώς κλειστά τα χαρτιά τους.


Και να εξηγήσω τι εννοώ. Από την προηγούμενη βδομάδα είχα την πληροφορία ότι ανώτατο στέλεχος του STAR βρέθηκε στο ΣΚΑΪ όπου συναντήθηκε με ανώτατο στέλεχος του σταθμού. Εντάξει…! Προς το παρόν ο «καπνός» είναι… τσιγάρου, έστω και αν όταν λέω «ανώτατο» εννοώ… «πιο ανώτατο δεν γίνεται»!

Η πληροφορία δε… φούντωσε περισσότερο το ενδιαφέρον καθώς ήθελε το ανώτατο στέλεχος του Φαλήρου να ξεναγεί το ανώτατο στέλεχος της Κηφισιάς σε αρκετές από τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Ε, όσο να είναι η «ξενάγηση» έβγαλε περισσότερο «καπνό» σε όσους τους είδαν. Και εκεί που πίστευα ότι «καπνός ήταν και έφυγε»… τσουπ… μαθαίνω ότι δεν ήταν μόνο μία αλλά το στέλεχος του STAR έχει βρεθεί έκτοτε κι άλλες, αρκετές φορές, στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου.

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτές τις συναντήσεις και τι μέλλει γενέσθαι με ΣΚΑΪ και STAR; Τα σενάρια πολλά… με ορισμένα να αγγίζουν τα όρια της φαντασίας. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι κάποια αναφέρουν «συνεργασία» των δύο σταθμών, ενώ κάποια άλλα θέλουν «συμβιβασμό» για… επιβίωση και των δύο με κατάλληλο προγραμματισμό.

Κατά την προσωπική μου άποψη κανένα από αυτά δεν είναι αληθές, αλλά οι επισκέψεις συνεχίζονται… ο καπνός συνεχίζει να υπάρχει… και όλοι περιμένουμε να δούμε τι «φωτιά» θα βγει τελικά…!

newsit.gr Μελάς blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]