ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Πότε άρχισαν οι συζητήσεις του Star για το 'Nomads' και πώς του το πήρε από τα χέρια ο ΑΝΤ1...

0

Σήμερα έγινε γνωστό (θυμήσου εδώ ) πως ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε ένα νέο ριάλιτι, που θα βγει ως απάντηση στο Survivor .Το NOMADS ,λοιπόν, έφτασε στα χέρια του ΑΝΤ1 και όπως πληροφορούμαι, ακόμα ο σταθμός το εξετάζει μέχρι και τυπικά να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, κι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ θετικό στάδιο.

Το κόνσεπτ ,όμως, άρχισε πρώτα να το διεκδικεί το STAR κι όχι ο ΑΝΤ1. Πώς το έχασε άραγε το κανάλι της Κηφισιάς και πώς έφτασε στα χέρια του καναλιού του Αμαρουσίου;Το tvnea έκανε ρεπορτάζ και σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο...

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το STAR ως γνωστόν είχε εξασφαλίσει το SURVIVOR ,ωστόσο, λόγω των ανατροπών με τις τηλεοπτικές άδειες, τα δικαιώματα τα απέκτησε σε...χρόνο ρεκόρ ο ΣΚΑΪ. Έπειτα, το STAR αγόρασε κι έβγαλε στον αέρα, αφού δεν έβγαλε το SURVIVOR, το MASTERCHEF, που προβάλλει από Τρίτη έως και Κυριακή. Επειδή ,όμως, τα στελέχη επιθυμούσαν πολύ -βλέποντας ,βέβαια, και τη δυναμική του Survivor- να έχουν στη φαρέτρα τους ένα ριάλιτι επιβίωσης άρχισαν να κάνουν επαφές και...ψάξιμο!

Έτσι, το κανάλι...έπεσε πάνω στο NOMADS , που άρεσε πολύ στους ιθύνοντες .Σύμφωνα , λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, το κανάλι άρχισε να το συζητά γύρω στο Πάσχα, κι έκανε μια πολύ καλή προσφορά στης εταιρεία παραγωγής ώστε να το κλείσει κι επίσημα. Όμως, στο στάδιο εκείνο  η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του NOMADS αποφάσισε να προβεί σε πλειοδοσία. Έτσι, μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και ο ΑΝΤ1 . Στη διαδικασία της πλειοδοσίας ,λοιπόν, όπως έπιασαν οι κεραίες μου το STAR κατέθεσε ένα απίστευτα τεράστιο ποσό, όμως, ο...άλλος παίκτης έκανε την ανατροπή. Ο ΑΝΤ1 ,συνεπώς, έδωσε πολύ περισσότερα λεφτά στους παραγωγούς κι έτσι πέρασε τελικά στα χέρια του το βαρύ όπλο που ακούει στο όνομα, NOΜΑDS.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, το STAR χάνει μέσα σχεδόν από τα χέρια του ένα ακόμη ριάλιτι.  Νικητής -εντός πολλών εισαγωγικών -αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1  και αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του δυο πολύ δυνατά όπλα ,το NOMADS και τη ΦΑΡΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !