' Ο τοίχος του RISING STAR ήταν αγχωτικός,το κόνσεπτ δεν το είχαμε ξαναζήσει '

0

Συμμετείχε στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 ,RISING STAR, και ήταν στο team της Δέσποινας Βανδή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο , που σε συνέντευξή του μιλά μέσα σε άλλα για το πώς ένιωθε πάνω στο stage...

Την προηγούμενη σεζόν ήσουν πάλι στο Posidonio μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, οπότε ουσιαστικά είχες μία σταθερή δουλειά. Πώς επέλεξες να πας να διαγωνιστείς, ενώ εργαζόσουν; 

Και τη δουλειά να μην είχα εδώ, πάλι θα πήγαινα, εφόσον δεν υπήρχε πρόβλημα και από τη μεριά της παραγωγής στο ότι δουλεύω σε κάποιο μαγαζί και μπορώ να εμφανίζομαι και στο show, το έκανα με μεγάλη χαρά. Βέβαια, ήταν πιο κουραστικό για μένα γιατί τις ημέρες που είχαμε τα live και τις πρόβες, εγώ είχα και το μαγαζί  οπότε είχα λιγότερο χρόνο να κοιμηθώ, πιο πολύ τρέξιμο και πιο πολλές υποχρεώσεις άλλα αν δεν παλέψεις τώρα δεν θα παλέψεις ποτέ, άμα δεν παλέψουμε τώρα που είμαστε νέοι και να πραγματοποιούμε και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας, όταν γεράσουμε πάει, πέταξε το πουλί ! 

Την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή πώς ένιωσες; 

Άγχος! Άγχος γιατί όχι τόσο που μου με έβλεπε άλλος κόσμος αλλά για κάποιο λόγο εκείνος ο τοίχος είχε κάτι που μας άγχωνε (γέλια), ήταν αγχωτικός ,γιατί όπως είπα ήταν ένα concept που δεν το είχαμε ξαναζήσει, δεν το είχαμε δει στη τηλεόραση και δεν το είχαμε βιώσει και εμείς σαν καλλιτέχνες, νέοι καλλιτέχνες που βγήκαμε τώρα έτσι στη δημοσιότητα, αλλά μετά το ξεπέρασα. Εγώ πιστεύω πως, αν δεν έχεις άγχος δεν πετυχαίνεις, δεν σου λέω να έχεις το άγχος που θα σε στείλει στον άλλον κόσμο (γέλια), άλλα καταλαβαίνεις ,πρέπει να έχεις και ένα άγχος για να πηγαίνει καλά και να λειτουργήσει σωστά η δουλειά. 

Πιο πολύ σε άγχωνε η κρίση και οι ψήφοι του κοινού ή το πώς θα εμφανιστείς εσύ στη σκηνή; 

Το αν θα με ψηφίσει το κοινό. Διότι ήταν καθαρά ένα concept που σε ψηφίζει το κοινό και σε περνάει στην επόμενη φάση. Οι κριτές είχαν και αυτοί φυσικά ένα ποσοστό 5% ο καθένας, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν του κόσμου. Όπως και να 'χει ,και αυτό ήταν κάτι που μας άγχωνε γιατί εννοείται σε αυτή τη δουλειά ξέρουμε πως σε κάποιους αρέσουμε και σε κάποιους δεν αρέσουμε και έπρεπε να δούμε πού θα έπεφτε το balance.

Η συνεργασία σου με τη Δέσποινα Βανδή σαν coach πώς ήταν; 

Εννοείται πως ήταν πολύ ωραία,γιατί την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι μια γυναίκα, η οποία είναι περπατημένη πολλά χρόνια στον χώρο, είναι επαγγελματίας 100%, φωνάρα εννοείται, με υπέροχα τραγούδια και μόνο καλά πράγματα έχεις να πάρεις από τέτοιους συναδέλφους όταν ξεκινάς πρώτη φορά τα βήματά σου κάπου.



Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fthis.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !