Με ένα νέο και τελείως διαφορετικό πρόγραμμα θα μπει στην αρένα της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM , το κανάλι θα κινηθεί με ένα μείγμα ψυχαγωγίας, δηλαδή ούτε μόνο ριάλιτι, ούτε μόνο Show, ούτε μόνο σειρές, ούτε μόνο late night show!

Όπως σας αποκαλύπτουμε σήμερα  και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του TVNEA.COM  ,το κανάλι θα ξεκινήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν χωρίς κάποιο βραδινό show-talent show.
Τα σχέδια του Γιάννη Λάτσιου θέλουν ένα  show, βαριά 2, στο β' μισό (πιθανότατα το ένα να είναι το DWTS). Θα ξεκινήσει  ,λοιπόν, με 2 εβδομαδιαίες σειρές και μια καθημερινή (Χουάνα η παρθένα).

Η ΦΑΡΜΑ θα βγει  τελικά στον αέρα και παρουσιαστής του θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης θα έχει μια θέση και στη Late night ζώνη του ΑΝΤ1. Ναι, καλά καταλάβατε, το The 2 night show θα παίζει μια φορά την εβδομάδα. Στη late night  ζώνη του καναλιού θα έχουμε αλλαγές καθώς ο Θέμος με το ΟΛΑ ακόμα είναι στον αέρα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή. Σταθερά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα είναι και το Ράδιο Αρβύλα. Σχεδόν σίγουρη θεωρείτε η επιστροφή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα , ενώ έχει μεγάλη πιθανότητα να παίζει και 2 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στη Late night ζώνη επιστρέφει και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Δελτίου, Νίκος Χατζηνικολάου, με τη νέα του εκπομπή, που υπάρχει περίπτωση να μην έχει αυτή τη φορά τον τίτλο,  "Ενικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]