Παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του MegaOne, αφήνει την τηλεπαρουσίαση και μετακομίζει στην Κοπεγχάγη με τον σύντροφό της ,και μιλά τόσο για την απόφασή της αυτή όσο και την
τηλεοπτική της ενασχόληση.Μάλιστα, δηλώνει ευγνώμων για τη θέση της στο DOT του MegaOne...
O λόγος για τη Μαρία Κορτζιά, που μιλά στο περιοδικό, Τηλεώρες...


Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε; 

Είμαι στη φάση που ετοιμάζομαι να αποχαιρετήσω την Κύπρο και να μετακομίσω μόνιμα στην Κοπεγχάγη. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω συνειδητοποιήσει εντελώς, ούτε είμαι και αγχωμένη όμως. Ας ελπίσουμε πως όλα θα είναι καλά. 

Πώς ήταν η χρονιά που πέρασε; 

Ήταν πολύ ωραία, πραγματικά. Ο μεγαλύτερος λόγος ήταν η συνεργασία μου με τον όμιλο SPP Media, όπου μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω δική μου εκπομπή στο ραδιόφωνο, αλλά και τη δική μου εκπομπή στο MAD TV. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, γιατί αυτή η εταιρεία με βοήθησε πολύ στο να εξελιχτώ. Επίσης, έκανα και κάτι διαφορετικό, το δικό μου τηλεοπτικό ένθετο με συνεντεύξεις, στην εκπομπή, «D.O.T» ,στο Megaone, κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Επίσης, αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα, καθώς παίρνω το πτυχίο μου στη Δημοσιογραφία. Ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά! 

Φεύγεις για Κοπεγχάγη, λοιπόν! Έχεις άγχος; 

Ανυπομονησία έχω περισσότερο. Νομίζω το άγχος θα έρθει τις τελευταίες μέρες πριν φύγουμε, όχι γιατί νομίζω ότι κάτι δεν θα πάει καλά, απλά αγωνία για το τι θα αντιμετωπίσω. 

Οπότε, αφήνεις την καριέρα σου για τον μεγάλο σου έρωτα... 

Ναι, πες το κι έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]