Αργεί η επιστροφή στην κανονικότητα για ΔΟΛ και MEGA

0
Έχει πολύ δρόμο ακόμη για να επιστρέψει η κανονικότητα, τόσο στον ΔΟΛ όσο και στο MEGA. Τα μηνύματα που φθάνουν από τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι αποθαρρυντικά ως προς την παράμετρο του χρόνου… Φυσικά για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση.


Για παράδειγμα στον ΔΟΛ, εκτός από τις διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε να κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο της μεταβίβασης του οργανισμού στον νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη… Διαδικασίες που υπολογίζεται να διαρκέσουν σχεδόν μέχρι τον Αύγουστο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο χαλάρωσης λόγω διακοπών…

Επιπλέον το πιο σημαντικό είναι η προσαρμογή του δημοσιογραφικού συγκροτήματος στη νέα πραγματικότητα και κυρίως η ενσωμάτωσή του στην εκδοτική «ομπρέλα» του εφοπλιστή.

Μια ενσωμάτωση που δεν θα είναι, ούτε ανώδυνη ούτε ανέφελη. Θα υπάρξουν και συγκρούσεις και κόντρες και αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα.

Στην ουσία πρόκειται για αχαρτογράφητα νερά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο… Με λίγα λόγια το μοντέλο που θα ακολουθηθεί, αφενός δεν είναι ακόμη γνωστό, διότι απλούστατα δεν έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο και αφετέρου η αντοχή του (όποτε βρεθεί το μοντέλο) θα δοκιμαστεί στην πράξη… που σημαίνει ότι για αρκετό καιρό όλα θα είναι υπό δοκιμή!

Τέλος στο MEGA – επίσης, οι διαδικασίες δεν αναμένεται να είναι γοργές! Άλλωστε το πολυμετοχικό σχήμα του καναλιού προδικάζει για κάτι τέτοιο… πολύ περισσότερο όταν το σχήμα είναι καινούργιο και δοκιμάζεται για πρώτη φορά… Αν μάλιστα σε όλα αυτά προστεθούν και οι διαφορές των μετόχων, τότε είναι σαφές ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !