MEGA: Το 13% που ψάχνει μέτοχο...

0

Μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστό το πότε θα γίνει πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της ΠΗΓΑΣΟΣ, ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «ορφανό» 13% που κατέχει η εταιρεία
στο MEGA και είναι μετοχές ενεχυριασμένες από τις τράπεζες! Πρόκειται για ένα ποσοστό που όποιος από τους υφιστάμενους μετόχους το αποκτήσει θα έχει κάτι παραπάνω από καθοριστικό ρόλο στο κανάλι.

Ομολογουμένως ,ο τρόπος με τον οποίο πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία είναι εξαιρετικά βολικός για τους ενδιαφερομένους,οι οποίοι βεβαίως δεν σχηματίζουν και ουρές, αφού το νέο μετοχικό σχήμα που έχει διαμορφωθεί δεν ενθαρρύνει νέες υποψηφιότητες, χωρίς φυσικά και να τις αποκλείει τελείως. Κατά συνέπεια, άγνωστο παραμένει ακόμα αν το «ορφανό» ποσοστό το διεκδικήσουν κάποιοι από τους υφιστάμενους μετόχους, Μαρινάκης ή Σαββίδης, μια και η πλευρά Βαρδινογιάννη θεωρείται δεδομένο ότι δεν ενδιαφέρεται, ή κάποιος νέος υποψήφιος ,για παράδειγμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ακούγεται ότι το σκέφτεται!

Πάντως, αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον Μελισσανίδη και δημιουργηθεί ένα νέο σχήμα με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη, τότε όπως εύστοχα είπε και στέλεχος του MEGA, «από κανάλι θα γίνει εμπόλεμη ζώνη» θυμίζοντας την εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη στο σταθμό!

Εnimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !