ΘΕΜΑ FM: Προχωρά η στελέχωση παρά την αναβολή πρεμιέρας...

0

Αν και οι διαδικασίες για τη ραδιοφωνική σύµπραξη του «Πρώτου Θέµατος» µε το Action 24 φαίνονταν να είχαν εισέλθει στην τελική ευθεία, οι επικεφαλής του εγχειρήµατος αποφάσισαν να δώσουν ως γνωστόν µια µικρή παράταση αναφορικά µε την έναρξη λειτουργίας τού υπό δηµιουργία
ραδιοφώνου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η θερινή περίοδος, που έχει ήδη ξεκινήσει, συνιστούσε ανέκαθεν ανασταλτικό παράγοντα για τέτοιου είδους προσπάθειες (κυρίως από διαφηµιστικής πλευράς) και ως εκ τούτου θα ήταν πολύ προτιµότερο ο νέος ραδιοφωνικός σταθµός να βγει στον αέρα στις αρχές του ερχόµενου φθινοπώρου.

Κατά τα άλλα, η στελέχωσή του προχωρά µε ταχείς ρυθµούς, καθώς ούτως ή άλλως τα δύο µαγαζιά διαθέτουν πληθώρα έµπειρων δηµοσιογράφων, αν και υπάρχουν συζητήσεις περί συνεργασίας και µε άλλα πρόσωπα, που θεωρείται ότι µπορούν να δώσουν ισχυρό στίγµα σε όλα τα επίπεδα. Ως γνωστόν, τον συντονισµό της προσπάθειας έχει αναλάβει ο πρώην διευθυντής του «Βήµα» FM, Βασίλης Χιώτης, ο οποίος από πέρυσι ανήκει στο δυναµικό της εφηµερίδας «Πρώτο Θέµα», αφήνοντας το δικό του, ξεχωριστό αποτύπωµα στην ύλη του εντύπου.

Parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !