Το Facebook είναι στο στάδιο συνομιλιών με στούντιο του Χόλιγουντ σχετικά με την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών, αποσκοπώντας σε λανσάρισμα προγράμματος στα τέλη του καλοκαιριού, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.


Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει υποδείξει πως προτίθεται να προβεί σε δεσμεύσεις για budgets παραγωγής ύψους μέχρι και τριών εκατ. δολαρίων ανά επεισόδιο, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, επικαλούμενη άτομα καλά ενημερωμένα για το θέμα.

Το Facebook στοχεύει σε κοινά ηλικιών 13-34, με έμφαση στο ηλικιακό γκρουπ 17-30. Η εταιρεία φέρεται να έχει ήδη δρομολογήσει δύο εκπομπές- το «Strangers», που είναι μια δραματική σειρά, και το «Last State Standing», ένα τηλεπαιχνίδι.Το Facebook δεν έχει προβεί ακόμα σε σχόλια.

Τα επεισόδια θα βγαίνουν με τον συνηθισμένο τρόπο, αντί να βγαίνουν όλα μαζί, όπως στο Netflix και τις σειρές του Amazon, αναφέρει η Wall Street Journal. Επίσης, σημαντικό κομμάτι της όλης συμφωνίας είναι πως το κοινωνικό δίκτυο θα μοιραστεί δεδομένα σχετικά με τους τηλεθεατές και τις προτιμήσεις τους με το Χόλιγουντ.

naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]