Οφειλές στη DIGEA έχει η Δημοτική Τηλεόραση Σύρου...

0
επενέβη η Δικαιοσύνη...

Άλλη μια φορά χρειάστηκε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για τα αυτονόητα… Και εύλογα αναρωτιέται κανείς να χαίρεται που λειτουργεί η Δικαιοσύνη ή να λυπάται που σε αυτή τη χώρα χρειαζόμαστε
από έναν προσωπικό μπαμπούλα για να γίνεται η δουλειά!  Ο λόγος για τη Δημοτική τηλεόραση Σύρου που κάποια στιγμή σταμάτησε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, μεταξύ άλλων, και στη DIGEA… Μάλιστα λίγο έλειψε να μας πείσουν ότι οι Κυκλάδες είναι άγονη γραμμή! Έπρεπε ,λοιπόν, να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη για να πεισθούν οι υπεύθυνοι της Δημοτικής τηλεόρασης Σύρου ότι πρέπει να πληρώνουν τον πάροχο για να εκπέμπουν!

Τελικά τι έγινε; Το Δικαστήριο, αφού εξέτασε την υπόθεση, αποφάνθηκε το αυτονόητο, ότι δεν γίνεται δηλαδή να εκπέμπει ο σταθμός χωρίς να πληρώνει το κόστος λειτουργίας του (όπως,άλλωστε, συμβαίνει όταν κάποιος ενοικιάζει ένα μαγαζί ή ένα σπίτι)! Συγκεκριμένα η απόφαση του Δικαστηρίου επιβάλλει στη Δημοτική τηλεόραση Σύρου να καταβάλλει άνω του 50% της οφειλής στον πάροχο εάν θέλει να εκπέμπει μέσω του δικτύου του!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !