CELEBRITY TRAVEL:Ο Κοκλώνης με την Παπαδοπούλου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο...

0

O Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την εκπομπή του ,«Celebrity Travel», απόψε, Παρασκευή 2 Ιουνίου , στις 23:15, στην τηλεόραση του
ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακαλύπτει την πόλη που πατά σε δυο ηπείρους, μαθαίνει χορό της κοιλιάς και αναστατώνει τη νυχτερινή ζωή της πόλης με την παρουσία της.

Η Πόλη σού δίνει χίλιους λόγους να την αγαπήσεις. Με οδηγό το Celebrity Travel, ξεσκεπάζουμε ένα ένα τα πέπλα μυστηρίου που την καλύπτουν. Επισκεπτόμαστε το σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία ,αλλά και τα εντυπωσιακά ανάκτορα των Σουλτάνων όπως το Τοπ Καπί και το Ντολμά Μπαχτσέ.Μετά από σκληρό παζάρι στο Καπαλι Τσαρσί ,τη μεγαλύτερη κλειστή αγορά στον κόσμο, επιλέγουμε το Χαμάμ της Χουρέμ για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε αυτοκρατορική περιποίηση.Ανάμεσα στις περιηγήσεις μας δοκιμάζουμε τη φημισμένη πολίτικη κουζίνα.

Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε η επίσκεψή μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου μας υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δίνοντάς μας την ευχή του αλλά και την υπόσχεση να επισκεφθούμε μαζί την Πρίγκηπο.

«Celebrity Travel» ,στις 23:15, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !