για πόσα χρόνια ανανέωσε η Φαίη με το κανάλι; Όλες οι λεπτομέρειες της συνάντησης...

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Λάτσιος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT.gr, πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση για να συζητήσουν -μεταξύ άλλων- πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία τους μετά το πέρας της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 είχαν πολλά να πουν…

Η συνάντηση των δύο έγινε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στα κεντρικά γραφεία του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Λάτσιος πήγαν μαζί για καφέ και συνέχισαν την επαγγελματική τους κουβέντα σε πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα. Η Φαίη, ακόμα και επί Τζώνη Καλημέρη, δεν έχανε την ευκαιρία να αναφέρει μέσα από την εκπομπή ότι ο Γιάννης Λάτσιος παραμένει ο «διευθυντής της καρδιάς μας». Οι δυο τους έχουν κάνει στο παρελθόν και κοινές διακοπές, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Εκ των πραγμάτων, παρουσιάστρια και διευθυντής κουβέντιασαν γενικότερα αλλά και ειδικότερα… Ειδικότερα, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας παρουσιάστριας και καναλιού για τα επόμενα δύο χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, «Το Πρωινό», στους πίνακες τηλεθέασης, δεν άφησε περιθώρια για διαφορετική απόφαση σε καμία από τις δύο πλευρές. Η Φαίη θα συνεχίσει να μας λέει καλημέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ τυχόν αλλαγές, τροποποιήσεις και λεπτομέρειες σε δομή ή πρόσωπα θα συγκεκριμενοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]