Τι θα γίνει με τη μυθοπλασία στον ΣΚΑΪ;

0

Σε περίοδο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν βρίσκονται η Διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, και τα στελέχη του καναλιού. Επιθυμία όλων είναι να κεντρίσουν το
ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Φυσικά, προτεραιότητα έχει δοθεί στα ριάλιτι σόου, που φέτος έδωσαν άριστα αποτελέσματα στον σταθμό από πλευράς τηλεθέασης. Μάλιστα, ως γνωστόν, φαίνεται πως στα ήδη υπάρχοντα εντάσσονται και δύο καινούργια: το My Style Rocks ,ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στη μόδα, αλλά και το My Man Can, ένα βραδινό σόου όπου τέσσερις γυναίκες ποντάρουν στις ικανότητες των συζύγων τους κι εκείνοι,μέσα από διάφορες δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται, βοηθούν να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. 

Παράλληλα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βλέπει και σίριαλ. Ωστόσο, το αν και πόσα θα επιλεγούν θα κριθεί από το πώς θα τοποθετηθούν τα ριάλιτι στο νέο πρόγραμμα, μια κι ανέβασαν πολύ την τηλεθέαση του καναλιού και επιθυμία όλων είναι να βαδίσουν με σταθερά βήματα την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες θα γίνει και η συζήτηση των στελεχών του καναλιού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Mytv - Βίκυ Διαμάντη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !