Σε περίοδο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν βρίσκονται η Διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, και τα στελέχη του καναλιού. Επιθυμία όλων είναι να κεντρίσουν το
ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Φυσικά, προτεραιότητα έχει δοθεί στα ριάλιτι σόου, που φέτος έδωσαν άριστα αποτελέσματα στον σταθμό από πλευράς τηλεθέασης. Μάλιστα, ως γνωστόν, φαίνεται πως στα ήδη υπάρχοντα εντάσσονται και δύο καινούργια: το My Style Rocks ,ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στη μόδα, αλλά και το My Man Can, ένα βραδινό σόου όπου τέσσερις γυναίκες ποντάρουν στις ικανότητες των συζύγων τους κι εκείνοι,μέσα από διάφορες δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται, βοηθούν να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. 

Παράλληλα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βλέπει και σίριαλ. Ωστόσο, το αν και πόσα θα επιλεγούν θα κριθεί από το πώς θα τοποθετηθούν τα ριάλιτι στο νέο πρόγραμμα, μια κι ανέβασαν πολύ την τηλεθέαση του καναλιού και επιθυμία όλων είναι να βαδίσουν με σταθερά βήματα την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες θα γίνει και η συζήτηση των στελεχών του καναλιού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Mytv - Βίκυ Διαμάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]