Αργία Αγ.Πνεύματος:Έτσι θα εργαστούν συντάκτες και διοικητικοί υπάλληλοι...


Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους εργαζομένους στα ΜΜΕ. Ως εκ τούτου, εν όψει της αργίας οι συνάδελφοι των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, του ΑΠΕ-ΜΠΕ και των εφημερίδων, θα εργαστούν ως εξής:


ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ :Οι συντάκτες και οι διοικητικοί υπάλληλοι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, που θα εργαστούν τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, θα αμειφθούν όπως προβλέπεται για τις αργίες, σύμφωνα με τις ΣΣΕ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ:  Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσοι συνάδελφοι εργαστούν τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, θα αμειφθούν όπως προβλέπεται για τις αργίες, σύμφωνα με τις ΣΣΕ. 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Οι συντάκτες και οι τεχνικοί που θα εργαστούν τη Δευτέρα ,5 Ιουνίου, σύμφωνα με τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ, αλλά και ΕΤΗΠΤΑ με ΕΙΗΕΑ, θα αμειφθούν όπως προβλέπεται για τις αργίες.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:  Οι συντάκτες και οι τεχνικοί που θα εργαστούν τη Δευτέρα,5 Ιουνίου, σύμφωνα με τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ, αλλά και ΕΤΗΠΤΑ με ΕΙΗΕΑ, θα αμειφθούν όπως προβλέπεται για τις αργίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: