ΣΟΥΚΟΥ: Συγκινημένη αποχαιρέτησε το κοινό η Μπεκατώρου

Τελευταία εκπομπή ήταν η σημερινή για το ΣΟΥΚΟΥ και οι συντελεστές μας αποχαιρέτησαν για τη φετινή σεζόν.


Η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να πει κάποια πράγματα πριν το κλείσιμο της εκπομπής. «Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά, ωραία τηλεοπτική εμπειρία, περάσαμε ωραία, μας αγκαλιάσατε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια ζώνη όπως είναι το Σαββατοκύριακο που είναι αρκετά διαφορετική και απαιτητική. Ήσασταν εκεί για εμάς κι εμείς θα είμαστε… ξέρω εγώ… για καιρό εδώ… κάπου, εδώ για εσάς, αν μας ζητάτε εν πάση περιπτώσει. Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν για μια ακόμα χρονιά, ξεκινώντας από τον ΑΝΤ1 που μας εμπιστεύτηκε να είμαστε εδώ σε αυτήν την υπέροχη θέση κάθε Σαββατοκύριακο, πρωί πρωί με την αυγούλα.

Πολλή αγάπη σας έχουμε, πολλή αγάπη μας έχετε… Και για να πούμε την αλήθεια χωρίς να συγκινηθούμε, είναι και λίγο ευλογία αυτό που μας συμβαίνει να μας στηρίζετε και να μας ακολουθείτε αρκετά χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους!», είπε η παρουσιάστρια, ενώ μετά από λίγο βγήκε στο τηλέφωνο ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει, θέλησε να ελαφρύνει την κατάσταση. 

«Είμαι πολύ συγκινημένος που όλη τη χρονιά δεν ξύπνησα ποτέ να σας δω και μου κρατήσατε συντροφιά ενώ κοιμόμουν! Δεν ξέρω τι άλλο να πω από τη συγκίνηση…»,είπε προκαλώντας γέλια στην ομάδα της εκπομπής με όλα όσα είπε.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: