Στο σφυρί προσωπικά είδη της Όντρεϊ Χέπμπορν

Unknown
0

Μία συλλογή από ρούχα και προσωπικά είδη της ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι φανατικοί θαυμαστές της.


Ο Οίκος Christie's επιβεβαίωσε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί μία δημοπρασία στο Λονδίνο, 24 χρόνια μετά τον θάνατο της μεγάλης σταρ, με κομμάτια από τη μεγάλη γκαρνταρόμπα της.


Τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, ανήκουν στην οικογένεια τής μεγάλης Βρετανίδας ηθοποιού και εκτιμάται ότι οι τιμές τους θα ξεκινούν από τις 100 λίρες και θα φτάνουν τις 80 χιλιάδες.

Στα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνονται ένα παλτό Burberry, με εκτιμώμενη τιμή από 6.000 έως 8.000 λίρες, μια συλλογή από παπούτσια μπαλαρίνες και ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα από τον Hubert de Givenchy, έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Χέπμπορν.


Επίσης, προς δημοπράτηση θα τεθεί και μία σειρά φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο της ηθοποιού καθώς και διάφορα αναμνηστικά από τις ταινίες της.


Η Χέπμπορν χρησιμοποιούσε για τις σημειώσεις της τυρκουάζ μελάνι και ένα σενάριο με τα σχόλιά της για την ταινία «Πρόγευμα στο Τίφανις» εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 60.000 έως 80.000 λίρες.

naftemporiki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !