«Μαστορέματα»: Τι μας δείχνουν σήμερα ο Ηλίας και η Εύα;


«Μαστορέματα», με τον διαμορφωτή χώρων ,Ηλία Καραντωνίου, και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό, Εύα Θεοτοκάτου, σήμερα, στις 16:45 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λατρεύετε τις DIY κατασκευές; Ψάχνετε έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο; Αναζητάτε λίγη έμπνευση;

Ο Ηλίας δείχνει πώς να φτιάξετε μια μοναδική βιβλιοθήκη, στην οποία τα βιβλία και τα αντικείμενα που τη διακοσμούν δίνουν την αίσθηση ότι αιωρούνται, αλλά κι ένα όμορφο καλάθι αποθήκευσης ρολών τουαλέτας για το μπάνιο. Ακόμη, θα μοιραστεί μαζί σας μυστικά για τη σωστή περιποίηση του κήπου σας και θα μεταμορφώσει δύο τάβλες από παλέτα σε ένα υπέροχο επιτραπέζιο φωτιστικό. 

Η Εύα δείχνει τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και θα βρεθεί στο φημισμένο εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων του Νικόλαου Μπρα , ενός σπουδαίου τεχνίτη, τον οποίο εμπιστεύονται καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, μεταξύ των οποίων και ο κορυφαίος σολίστ Λεωνίδας Καβάκος.

Σήμερα, Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 16:45!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: