Ο Άγγελος Διονυσίου είναι ευτυχισμένος με όσα έχει καταφέρει να κάνει στη ζωή του.


Ήθελε θάρρος η απόφασή σας να ασχοληθείτε με το τραγούδι;

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω τραγουδιστής. Έγινε, μπορώ να πω, κατά λάθος, χωρίς να το καταλάβω εμφανίστηκα κάποια στιγμή σε ένα μαγαζί να τραγουδώ για κάποιους φίλους και μου έγινε μια πρόταση. Χωρίς να το σκεφτώ είπα το ναι. Δεν έγινε επί τούτου, δεν ήθελα δηλαδή να γίνω τραγουδιστής και να το κάνω επάγγελμα. Απλά προέκυψε και ακολούθησα αυτή την πορεία»

Τι σας έχει προσφέρει ο καλλιτεχνικός χώρος;

«Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ένα πολύ μεγάλο μονοπάτι που το έβλεπα και εγώ πιτσιρίκος από τον πατέρα μου, με τις χαρές του και με τις λύπες του. Είμαι ευλογημένος που την έκανα και εγώ αυτή τη διαδρομή και συνεχίζω να την κάνω. Είμαι υπερήφανος που έχω αφήσει και εγώ ένα στίγμα στον καλλιτεχνικό χώρο με κάποια τραγούδια, με το σεβασμό που έχω από τους συναδέλφους μου και από τον κόσμο. Νομίζω ότι είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος, για αυτό και λέω να έχω πάντα την υγεία μου και να μπορώ να προφέρω ακόμη περισσότερα πράγματα»

Για τι άλλο είστε περήφανος;

«Είμαι περήφανος γιατί είμαι Έλληνας, περήφανος που έχω κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια, περήφανος για τα παιδιά μου, περήφανος για τη δουλειά μου, περήφανος για τον πατέρα μου» είπε στο Καρφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]