Χρήση ναρκωτικών ουσιών έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση


H ηθοποιός Carrie Fisher, γνωστή από το ρόλο της πριγκίπισσας Leia στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars), είχε στον οργανισμό της κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά, όταν πέθανε, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, αλλά δεν είναι δυνατόν να αποσαφηνιστεί αν αυτές οι ουσίες οδήγησαν στον θάνατό της.

Σύμφωνα με την έκθεση, που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι πιθανό, η Αμερικανίδα ηθοποιός που υπέστη καρδιακή προσβολή, να είχε πάρει κοκαΐνη τρεις ημέρες πριν από την πτήση της 23ης Δεκεμβρίου, κατά την οποία κατέρρευσε. Τέσσερις ημέρες αργότερα πέθανε, σε ηλικία 60 ετών.

Θρυλική έχει μείνει η κόμμωσή της, καθώς και το μαγιό που φορούσε στη σκηνή όπου ήταν αιχμάλωτη του Jabba the Hutt. 

Ακόμη, η έκθεση αναφέρει πως βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης και χαπιών έκσταση, αλλά ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει πότε η Fisher είχε κάνει χρήση αυτών των ναρκωτικών.


Τα ευρήματα αυτά προέκυψαν από τις τοξικολογικές αναλύσεις που έγιναν στα δείγματα που είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ηθοποιός πέθανε από υπνική άπνοια και τον συνδυασμό άλλων παραγόντων.

naftemporiki.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: