Απόψε, στις 21.00... 

«Δεμένη Οικογένεια» (β’ μέρος)
Σενάριο: Νίκος Μήτσας – Δήμητρα Τσόλκα
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Κι ενώ οι Τριαντάφυλλοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο, ο Χρυσόστομος ζητά από τους Χαμπέους, υπό την απειλή όπλου, να τον οδηγήσουν εκεί για να πάρει την εικόνα. Οι Τριαντάφυλλοι δεν θέλουν να πουν ότι ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία έχουν την εικόνα, γιατί φοβούνται ότι θα τους θέσουν σε κίνδυνο. Έτσι, λοιπόν, αρχίζουν τα ψέματα.


Ο Χρυσόστομος καταλαβαίνει ότι τον κοροϊδεύουν και προσπαθεί να τους κάνει να ομολογήσουν. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι αντιστέκονται σθεναρά, αλλά η πίεση μεγαλώνει. Όταν στο σπίτι καταφθάνουν τα παιδιά, όλοι πιστεύουν πως το μαρτύριο τελείωσε και θα σωθούν. Η κατάσταση, όμως, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο και όλο το σόι βρίσκεται δεμένο, υπό την απειλή του περιστρόφου.Τελικά, ένα θαύμα μόνο θα τους σώσει…

Στον ρόλο του Χρυσόστομου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: