Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ντρέπομαι να πω με πόσα περνάω!

Unknown
0

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη.


Όλες οι τιμητικές συντάξεις κόπηκαν, έτσι δεν είναι;

Πριν από χρόνια έγινε ένας διαχωρισμός. Όπως ρώτησαν εμένα, σε ρωτούσαν τότε: «Ποια θες; Την τιμητική ή του ΙΚΑ;». Είχαν καταθέσει αιτήσεις για τιμητική σύνταξη οι πάντες, ηθοποιοί, χορευτές, τραγουδιστές. Πολλοί κρατήσαμε την τιμητική και τώρα την πατήσαμε όλοι! Ντρέπομαι να πω με πόσα περνάω.

Κατανοητό, κι αυτό το σπίτι θα θέλει συντήρηση.

Σαφώς! Κι εγώ δεν είμαι πια η σαραντάρα ή η πενηντάρα. Υπηρετώ το θέατρο πάνω από πενήντα χρόνια, έχω φύγει απ' το σφρίγος, τα νιάτα, τη δυναμικότητα, την ενέργεια, το πάθος για δημιουργία. Τι έχει μείνει αυτήν τη στιγμή; Δύο μόνο λέξεις: μοναξιά και κατάθλιψη! Ευτυχώς που δεν με έχει εγκαταλείψει το μυαλό μου και η θέλησή μου, όχι για ζωή, αλλά για να με βλέπει ο κόσμος και να μ' αγαπάει. Να με βλέπει κάπου-κάπου και να μου λέει «Δεσποινάκι, μια χαρά διατηρείσαι», όπως το 'πες κι εσύ. Αυτό που με σκοτώνει να το σκέφτομαι είναι το εξής: «Γιατί αυτά τα πενήντα χρόνια που μου τα αναγνώρισαν, μου τα απέρριψαν στη συνέχεια;». Δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο η απαξίωση. Λυπάμαι και πονάω που μου απορρίπτουν το γέλιο, τη ζωή και την ευτυχία που πρόσφερα απλόχερα.

lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !