Άλλο σάτιρα και άλλο...εμπάθεια!

Unknown
0
Από το στάδιο της σάτιρας, στο στάδιο της εμπάθειας κινδυνεύει να περάσει το Rodeo, αφού καθημερινά η εκπομπή στο μεγαλύτερο μέρος της ασχολείται με τον Μένιο Φουρθιώτη, ανακυκλώνοντας διαρκώς τα ίδια.

Καθημερινά, λοιπόν, στο Rodeo παρακολουθούμε τα λάθος ελληνικά του κου. Φουρθιώτη (μακάρι να ήταν ο μόνος) αλλά και λίγο από το παρελθόν του. Και όλα αυτά δίχως τα βίντεο της σατιρικής εκπομπής να βγάζουν γέλιο. Άλλες φορές, πάλι, βλέπουμε τον κο. Φουρθιώτη μέσω μοντάζ να παρουσιάζει διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα (βλέπε Eurovision), χωρίς ποτέ μου να έχω καταλάβει τι θέλουν να πουν με αυτό, ενώ τώρα τελευταία παρουσιάζουν το λεγόμενο «λεξικό του Μένιου Φουρθιώτη», στο οποίο και αναφέρονται σε...άκυρες στιγμές.

Κι άλλες σατιρικές εκπομπές κατά καιρούς ασχολούντο καθημερινά με κάποια πρόσωπα, φερ’ ειπείν το Malvina Live με τον Σημίτη, όμως ,κάθε φορά είχαν να πουν κάτι καινούργιο και έξυπνο και πάντα ο σχολιασμός τους έβγαζε χιούμορ κάνοντας τον κόσμο να περάσει καλά.

Το να μην συμπαθείς κάποιον, είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά το να ξοδεύεις όλο τον τηλεοπτικό σου χρόνο σ’ αυτόν δίχως λόγο, δείχνει μια εμμονή. Και είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό από ανθρώπους όπως είναι ο κος Βαγγέλης Περρής και η κα Αθηναΐς Νέγκα, ιδιαίτερα έξυπνες προσωπικότητες και με πολυετή πείρα στον χώρο των media.

Για κάποιους η σάτιρα δεν έχει όρια. Σάτιρα ,όμως, είναι κάτι που σου προκαλεί γέλιο. Και εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Ο τηλεθεατής βαριέται να παρακολουθεί διαρκώς τα ίδια και τα ίδια χωρίς, από ένα σημείο και μετά, να του προσφέρουν γέλιο, για το οποίο και προφανώς επέλεξε να δει ένα πρόγραμμα σαν το Rodeo του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !