Έλλη Κοκκίνου: Εμένα το βαρύ λαϊκό δεν μου αρέσει πολύ. Το έκανα στα κέντρα, αλλά....

0

Η Έλλη Κοκκίνου συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά δεν θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή και εξήγησε τον λόγο.


Εσύ θα ήθελες να δοκιμαστείς σε κάτι άλλο στην τηλεόραση; Ενδεχομένως στην παρουσίαση μιας εκπομπής;

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Ισως ένα παιχνίδι με πολύ χιούμορ και πλάκα θα το έκανα. Μ’ αρέσει πολύ στην τηλεόραση το χαλαρό χιούμορ αλλά και η διαδραστικότητα. Δεν μ’ αρέσουν τα «στημένα» πράγματα. Θέλω να γελάω και να κάνω και τους άλλους να γελάνε. Ένα ευχάριστο παιχνίδι με χιούμορ θα μου ταίριαζε»

Σε είχαμε δει παλαιότερα στην κωμωδία του Μega «Το κόκκινο δωμάτιο». Κάτι σε σχέση με την υποκριτική θα σ’ ενδιέφερε; Για παράδειγμα μιούζικαλ στο θέατρο;

«Μιούζικαλ ναι. Μ’ αρέσουν από μικρή ηλικία. Εξαρτάται όμως από το εύρος της πρόζας και αν το κομμάτι αυτό θα ταίριαζε πάνω μου. Κάτι που δεν θα με εξέθετε, γιατί ηθοποιός δεν είμαι. Επίσης δεν μου αρέσει να κάνω μέτρια πράγματα. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις λοιπόν, ναι, θα το έκανα»

Πριν από μερικές σεζόν έκανες μια «στροφή» στην καριέρα σου. Σταμάτησες να εμφανίζεσαι στα «μπουζούκια» με την κλασική έννοια του όρου και επέλεξες τα live stages. Πώς έγινε αυτή η επιλογή;

«Ήταν κάτι που το έψαχνα αρκετά χρόνια. Ήθελα να παρουσιάσω μια διαφορετική μουσική πρόταση στο κοινό. Σε όλο αυτό το εγχείρημα καθοριστική ήταν η συμβολή του μαέστρου μου Τόνυ Κονταξάκη. Πλέον παρουσιάζω ένα πρόγραμμα που αντιπροσωπεύει εμένα. Ελληνική και ξένη ποπ σκηνή, τα λαϊκά τραγούδια που μου αρέσουν, ξένα κομμάτια που αγαπώ και αγαπά το κοινό. Επίσης παίζω κιθάρα... Ένα όμορφα δομημένο πρόγραμμα. Αυτό στα κλασικά νυχτερινά κέντρα δεν μπορούσα να το παρουσιάσω. Άλλωστε και οι θαμώνες εκεί θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένα πράγματα. Εμένα το βαρύ λαϊκό δεν μου αρέσει πολύ. Το έκανα στα κέντρα, αλλά υπάρχουν καλλιτέχνες που το κάνουν καλύτερα από μένα. Και όπως σου είπα και πριν, ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Είμαι τελειομανής.» είπε στο tvέθνος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !