Πάνε στο αρχείο ΑΥΓΗ και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...


Την οδό του αρχείου φαίνεται πως ακολουθεί η εφημερίδα, 'Αυγή'. Η σημερινή δανειακή υποχρέωση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει από ανανεώσεις σύμβασης αλληλόχρεου λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα, από το 2005, με αυξήσεις στο όριο της πίστωσης. Σύμφωνα με
την Κυριακάτικη Εφημερίδα, οι εξασφαλίσεις συνίστανται κυρίως σε ενεχυρίαση απαιτήσεων από διανομή των φύλλων της «Αυγής» και της «Κυριακάτικης Αυγής». Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, τα δάνεια της εφημερίδας εξυπηρετούνται κανονικά. Επίσης, το 2015 η εταιρεία που διαχειρίζεται την εφημερίδα ρύθμισε τις οφειλές της προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ συμφωνήθηκε χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής και για τις οφειλές προς τους εργαζομένους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η έρευνα και για την εφημερίδα, «Παραπολιτικά» (όμιλος Κουρτάκη) ,και η σχετική με τη δανειοδότησή της δικογραφία έχει τεθεί στο αρχείο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: