'Μπρούσκο': Αυτό είναι το δραματικό τέλος του πανούργου Διαμαντή - Όλο το ρεπορτάζ!

0

τον προδίδει άνθρωπος - κλειδί της σειράς - Ξεσκεπάζονται όλα τα εγκλήματά του...

Από τον 1ο κιόλα κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ,Μπρούσκο, ο Διαμαντής μάς απασχόλησε πάρα πολύ. Πλησιάζοντας , λοιπόν, προς το τέλος, όλοι ανυπομονούν να μάθουν την κατάληξη αυτού του χαρακτήρα αλλά και το αν θα πληρώσει, επιτέλους, για όσα άσχημα έχει διαπράξει.  Μέχρι τώρα, κάθε φορά που εμπλεκόταν σε μια υπόθεση έβρισκε τον τρόπο να διαφεύγει τη σύλληψη και να 'καθαρίζει' το όνομά του. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει επαρκή στοιχεία προκειμένου να καταδικαστεί για τα αδικήματά του.

Όμως, σύμφωνα με το αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ μας, ένας στενός συνεργάτης του και άνθρωπος - κλειδί στις δουλειές του, τον προδίδει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μανούσο, τον επί σειρά ετών δικηγόρο τού επιχειρηματία.  Ο Μανούσος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που ο Διαμαντής εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και γνωρίζει τις παρανομίες του, τα εγκλήματα, για την εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής της Μελίνας, και για όλα όσα κατά καιρούς κατηγορείτο. Έτσι ,ο ίδιος άνθρωπος που συνεχώς κάλυπτε τον Διαμαντή και τον υπεράσπιζε στα δικαστήρια, τώρα θα τον προδώσει στην Αστυνομία.

Ο δικηγόρος δίνει μια κατάθεση η οποία καίει τον Διαμαντή. Μάλιστα, προσκομίζει αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του τόσο στην υπόθεση τοκογλυφίας όσο και σε όλα τα υπόλοιπα. Μετά από αυτή την ομολογία, οι αστυνομικοί σπεύδουν να συλλάβουν τον άλλοτε ισχυρό άνδρα των Χανίων και τα καταφέρνουν. Ο Διαμαντής μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται.

Η απολογία του, όμως, δεν μπορεί να τον σώσει και η απόφαση του δικαστηρίου είναι ισόβια κάθειρξη. Αυτό είναι το τέλος του Διαμαντή και η οριστική καταδίκη του. Αυτή τη φορά δεν κατορθώνει να βγει αλώβητος και οδηγείται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο ,θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει σε αυτή την απόφαση. Θα αντέξει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα κελί ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής είχε μάθει να έχει το πάνω χέρι στις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις, κινώντας το νήμα στις ζωές των άλλων;

Mytv - Σοφία Τσίρκα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !