Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο παιδί της.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν το είχαν προγραμματίσει και πως ποτέ δεν την άγχωσε το θέμα της ηλικίας.

«Ποτέ δεν το προγραμματίσαμε. Ήρθε εντελώς φυσικά. Το είχαμε στο μυαλό μας – θέλαμε χρόνια και δεύτερο παιδί. Όμως, ποτέ δεν βάλαμε πρόγραμμα και ποτέ δεν είπαμε «πάμε δυνατά να προσπαθήσουμε για δεύτερο παιδί». Ήρθε όποτε ήθελε ο Θεός να το φέρει. Και το έφερε φέτος.

Προσωπικά, πάντως, ήθελα δεύτερο παιδί, για να έχει παρέα και η μικρή. Άλλωστε, εγώ έχω μία αδερφή, ο Μάνος έχει δύο αδέρφια, μεγαλώσαμε και οι δύο με αδέρφια και όχι ως μοναχοπαίδια, επομένως θέλαμε να έχει η Λυδία έναν άνθρωπο δίπλα της. Από την άλλη, δεν αγχώθηκα ποτέ, λόγω ηλικίας. Όταν έκανα τη Λυδία ήμουν 29. Σήμερα, είμαι πιο μεγάλη. Οι γυναίκες δεν έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας, στο να τεκνοποιούμε. Αλλά, ήρθε ξαφνικά και χαρήκαμε πολύ», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]