Νεογέννητο μωρό κέρδισε δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή.

0
Μια ινδική αεροπορική εταιρεία έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο σε ένα μωρό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της κάπου ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Ινδία. Και αυτό είναι δωρεάν εισιτήρια εφ’ όρου ζωής για όλους τους προορισμούς της επιλογής του (!).


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Jet Airways, την Κυριακή μια έγκυος που ταξίδευε με αεροσκάφος της εταιρείας, έφερε στον κόσμο το παιδί της, σε ύψος 35.000 ποδιών. Έτσι, η γυναίκα γέννησε το αγοράκι της μέσα στο αεροσκάφος, με την βοήθεια του πληρώματος και ενός επιβάτη που είχε γνώσεις ιατρικής.

Ο πιλότος για να μην κινδυνέψει η ζωή της μητέρας και του παιδιού, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Βομβάη, όπου μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Εκπρόσωπος της αεροπορικής έκανε γνωστό ότι «όλα πήγαν καλά» και οι δυο τους είναι υγιέστατοι.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την εθνικότητα του μωρού, όμως στη ζωή του σίγουρα θα έχει πολλές επιλογές για να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες, με ένα τέτοιο δώρο.

Γενικά, μπορεί οι γέννες κατά τη διάρκεια των πτήσεων να είναι σπάνιες αλλά στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά αντίστοιχα περιστατικά. Το παράδοξο όμως είναι ότι στα επίσημα έγγραφα των παιδιών αυτών θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης το αεροσκάφος.

Επιπλέον, οι εταιρείες συχνά προσφέρουν δώρα και μάλιστα μεγάλης αξίας στα μωρά αυτά. Για παράδειγμα ένα μωρό που γεννήθηκε στη Virgin Atlantic θα έχει δωρεάν εισιτήρια μέχρι την ηλικία των 21 ετών, ενώ άλλο ένα κοριτσάκι που βιάστηκε να βγει από την κοιλιά της μητέρας του, πέρυσι σε μια πτήση της Cebu Pacific, πήρε δωρεάν ένα εκατομμύριο αεροπορικά μίλια.

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !