Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αυτό το διάστημα οι Ρένα Ρίγγα -Κώστας Βαζάκας ετοιμάζουν ένα νέο σίριαλ, που λέγεται ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και που αρχικά επρόκειτο να δούμε από τον ΑΝΤ1.
Ωστόσο, όπως σας πληροφορήσαμε με ρεπορτάζ μας( θυμήσου εδώ ), το σίριαλ έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πλέον οι δημιουργοί συζητούν με ΣΚΑΪ και STAR.

Ποιο είναι ,όμως, το σενάριο αυτής της νέας δουλειάς του συγγραφικού διδύμου;
Όπως γράφει στο Mytv η Βίκυ Διαμάντη, πρόκειται για μια νεανική σειρά που συνδυάζει κοινωνικά, δραματικά, κωμικά αλλά και θρίλερ στοιχεία. Οι ιστορίες διαδραματίζονται σε ένα ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Λάρνακας. Πιο συγκεκριμένα, στη σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και στη Νομική Σχολή. Το σενάριο εστιάζει στον ανταγωνισμό ,τους έρωτες, τις κρυφές ζωές των φοιτητών, καθώς όλοι έχουν μια δεύτερη κρυφή ζωή. Το πρόβλημα του ζευγαριού των διευθυντών της σχολής είναι αν θα καταφέρει να κρατηθεί μέσα στο Πανεπιστήμιο και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να βγάλουν ταλέντα και να προσελκύσουν φοιτητές. Μέσα από την εξέλιξη της υπόθεσης θα αποκαλύπτονται μυστικά αλλά και ψέματα και θα ξετυλίγεται ένα απρόβλεπτο γαϊτανάκι με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]