Απίστευτα πράγµατα συµβαίνουν στον κοµµατικό σταθµό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», που τις τελευταίες ηµέρες υπολειτουργεί, καθώς οι εργαζόµενοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, που δεν επιτρέπουν την εκποµπή του κανονικού του προγράµµατος.

Ο πρόεδρος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, Κώστας Νικόλτσιος , ο οποίος τοποθετήθηκε εκεί στα µέσα του 2016, µε στόχο να τακτοποιήσει τα οικονοµικά και να βοηθήσει στη γενικότερη ανασυγκρότηση, αδυνατεί να κάνει τη δουλειά του, καθώς τα σχέδια που έχει συναντούν αντιδράσεις από µεγάλη µερίδα των εργαζοµένων.

«Ή θα µε αφήσουν να κάνω τη δουλειά µου ή δεν έχει νόηµα να συνεχίζω έτσι», ήταν το µήνυµα που έστειλε ο έµπειρος δηµοσιογράφος, µε πολύ σηµαντική πορεία στον χώρο της Αριστεράς. Μόνο που κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συµβεί, καθώς, όπως πληροφορείται το ''Secret'', η πλειονότητα των δηµοσιογράφων, αλλά και των υπόλοιπων εργαζοµένων, κάθε άλλο παρά ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σύνολο των δηµοσιογράφων µόλις… δύο ανήκουν στην κοµµατική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι υπόλοιποι έχουν προσχωρήσει σε ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το αποτέλεσµα είναι πως αρνούνται να συναινέσουν στα σχέδια µείωσης του µισθολογικού κόστους και άλλων περικοπών, υποστηρίζοντας ,µάλιστα, -πέραν του ότι υπάρχουν οφειλόµενα-ότι είναι θύµατα πολιτικής δίωξης.

«Εδώ και εννέα µήνες ακούµε για σχέδιο βιωσιµότητας και σχέδιο δεν βλέπουµε, µε φήµες, ψιθύρους και διαρροές που δηλητηριάζουν το εργασιακό κλίµα».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]