Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν...

0

το νέο deal μεταξύ Σκάι - Ατζούν, η μεγαλύτερη διάρκεια του 2ου Survivor και οι αποφάσεις για την ενημέρωση

Επισηµοποιήθηκε ως γνωστόν ο «γάµος» ανάµεσα στον ΣΚΑΪ και την Acunmedya, εταιρεία παραγωγής του «Survivor». Μετά από µήνες διαπραγµατεύσεων επί ελληνικού εδάφους, αλλά και στον Άγιο ∆οµίνικο, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και ο παραγωγός ,Ατζούν Ιλίτζαλι, έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν νέο µνηµόνιο συνεργασίας που επεκτείνει την ελληνοτουρκική... τηλε-φιλία έως το καλοκαίρι του 2019.

Πιο συγκεκριµένα, η αρχική συµφωνία ανάµεσα στις δύο πλευρές περιελάµβανε νέο κύκλο για το «The Voice» και το «Survivor» για τη σεζόν 2017-2018. Με το νέο deal ΣΚΑΪ - Acunmedya δίνεται χρονική επέκταση για µία χρονιά ακόµη, δηλαδή για την τηλεοπτική περίοδο 2018-2019, ενώ διευρύνεται και ο αριθµός των σόου και ριάλιτι που θα αναλάβει η τουρκική εταιρεία παραγωγής.

«Ατµοµηχανή» όλου του προγράµµατος, όπως το χαρακτηρίζουν στο Φάληρο, θα παραµείνει και την επόµενη σεζόν το «Survivor», το οποίο, µάλιστα, θα έχει µεγαλύτερη διάρκεια, καταλαµβάνοντας θέση στην prime time από τις αρχές Φεβρουαρίου έως και τις αρχές Ιουλίου. Για το πρόγραµµα του Οκτωβρίου, ο Ιλίτζαλι θα παραδώσει στον ΣΚΑΪ έτοιµες τουλάχιστον τρεις µεγάλες παραγωγές: το «The Voice», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «My Style Rocks», που θα µεταδίδεται καθηµερινά στη µεσηµεριανή ζώνη και µε ένα δίωρο επεισόδιο την εβδοµάδα στην prime time. Στη συµφωνία, περιλαµβάνεται και το «My man can», χωρίς να προεξοφλείται το πότε θα βγει στον αέρα. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, στο Φάληρο θα εξετάσουν τις κινήσεις του ανταγωνισµού και θα κρίνουν αναλόγως αν το ριάλιτι σόου, στο οποίο τέσσερις γυναίκες ποντάρουν χρήµατα στους συζύγους τους που υποβάλλονται σε δοκιµασίες, θα βγει στο πρώτο µισό της σεζόν ή αργότερα.

Η... επέλαση του Ατζούν θα ξεκινά µετά το µεσηµέρι. Παράλληλα µε το κλείσιµο της συµφωνίας, στον ΣΚΑΪ προχώρησαν σε καταµερισµό των ζωνών ανάµεσα σε ψυχαγωγία και ενηµέρωση. Σύµφωνα µε πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθµού αποφάσισαν να διατηρήσουν τον ενηµερωτικό χαρακτήρα της πρωινής ζώνης έως και το µεσηµεριανό δελτίο στις 14:00 και να προβάλλουν όλο το ψυχαγωγικό πρόγραµµα µετά τις 15:00. Έτσι, όπως αναφέρουν πηγές από το Φάληρο, δεν θα υπάρξει τελικά ψυχαγωγικό µαγκαζίνο στη ζώνη 10:00 µε 13:00, αλλά θα προχωρήσουν σε «ανασχηµατισµό» των σηµερινών εκποµπών, µε στόχο να ανανεωθούν και να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία infotainment. Όσο για το καθηµερινό ριάλιτι «My style rocks», θα έχει δίωρη διάρκεια, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να πάρει θέση στις 6 το απόγευµα, ως lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πηγή:Real News - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !