Αποκλειστικό! Τηλεοπτική επιστροφή μετά από χρόνια στο Έψιλον! Όλο το ρεπορτάζ...

Μία ιδιαίτερη τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζεται αυτή την περίοδο μέσα από τη συχνότητα του ¨Έψιλον¨ και μάλιστα την καλοκαιρινή περίοδο. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com,επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια η Εύη Βατίδου και συγκεκριμένα θα αναλάβει μία καλοκαιρινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 7. Θα είναι μία lifestyle ανάλαφρη εκπομπή.Το πάνελ της εκπομπής (όπως και οι ομάδες και των άλλων καλοκαιρινών εκπομπών με Τζωρτζέλα Κόσιαβα,Μαρία Ένεζλη και Ανθή Βούλγαρη) θα είναι από δημοσιογράφους που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του καναλιού. Άλλα θα είναι γνωστά και άλλα άγνωστα που ήταν όμως ρεπόρτερς πίσω από τις κάμερες.

Την ίδια ώρα,το κανάλι έχει αποφασίσει τις υπόλοιπες ώρες του προγράμματος να τις καλύψει με επαναλήψεις-best of των φετινών εκπομπών του καναλιού. Για παράδειγμα,πριν την καθημερινή πρωινή εκπομπή της Τζωρτζέλας θα προβάλλεται επανάληψη του ¨Φτιάξε Καφέ να στα πω¨,αλλά και το μεσημέρι μετά το τέλος της εκπομπής,δηλαδή 2 με 4 επανάληψη της εκπομπής ¨La biri¨.

Κάτι τέτοιο μόνο κακό μπορεί να κάνει,αφού καίγονται και τα πρόσωπα και τα concept. Είναι λάθος να βλέπει 12 μήνες το τηλεοπτικό κοινό την ίδια εκπομπή. Και εκτός αυτό,και οι δύο εκπομπές είναι επικαιρότητας οπότε πολλά από όσα λέγονται θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Άγγελος Α.

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: