Όταν τα συρτάρια των καναλιών είναι γεμάτα...σενάρια!

0

στο...κόκκινο ακόμα πολλές προτάσεις για σίριαλ!

Στο...κόκκινο,δηλαδή στο περίμενε, θα λέγαμε πως βρίσκονται αυτή την περίοδο πολλοί σεναριογράφοι, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στα κανάλια ,λόγω του ότι προσπαθούν όλοι να εξολοθρεύσουν το φαινόμενο Survivor, δεν έχει- κυριολεκτικά- προηγούμενο. Προτάσεις έχουν κατατεθεί, πιλότοι έχουν μπει...στα συρτάρια, συζητήσεις έχουν γίνει αλλά έχουν παγώσει, κ.λπ., κ.λπ. .Και γιατί όλα αυτά;Γιατί κανένας σταθμός δεν έχει ακόμα βρει τα βήματα που ακριβώς πρέπει να ακολουθήσει.

Ένα από τα δεκάδες σίριαλ  ,λοιπόν, για να δούμε ένα χαρακτηριστικό κι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα , που αυτή τη στιγμή ψάχνει τηλεοπτική στέγη αλλά η απάντηση αργεί, είναι και η κωμική σειρά με στοιχεία θρίλερ ,ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, των Ρίγγα -Βαζάκα, που όπως σας έχουμε πει έχει κατατεθεί σε ΣΚΑΪ και STAR ,μετά το φρένο στις επαφές με τον ΑΝΤ1(θυμηθείτε εδώ). Ο πιλότος γυρισμένος εδώ και καιρό- σύμφωνα με τις πληροφορίες μου...σπάει κόκκαλα!-, το σενάριο ιντριγκαδόρικο, αλλά κάπου εκεί στην απέναντι όχθη υπάρχει ένας...βράχος που λέγεται Survivor.

Ή ,μάλλον, για να είμαι ακριβής, υπάρχει η...Acun Medya! Ναι, τα στελέχη του Φαλήρου από τη νέα σεζόν θα δώσουν όλο τους το βάρος στα ριαλιτοκόνσεπτ ,τα οποία φυσικά φέρνει στις βαλίτσες του ο Aτζούν! Εν ολίγοις, αν δεν καταλήξουν στο ποια θα βάλουν ,στο πότε...πώς...τι κ.λπ., όχι η ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά καμια από τις κατατεθείσες προτάσεις- υπάρχει ,μάλιστα ,μέσα στις πολλές που πήγαν στον Σκάι, και μια που περιμένει γύρω στους...4 μήνες- δεν πρόκειται να βγει σύντομα από τα συρτάρια. Τα ριάλιτι του Τούρκου ,συνεπώς, είναι για τη νέα σεζόν το πουλέν του ΣΚΑΪ ,και συγχρόνως ο φετινός σκόπελος των σεναριογράφων!

Βέβαια, μια και μιλήσαμε για το παράδειγμα της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,να σημειώσω πως και από την πλευρά του STAR υπάρχει επίσης αναμονή, καθώς ,όπως έπιασαν οι κεραίες μου, η συγκεκριμένη πρόταση άρεσε στα στελέχη .Έτσι, την ...παιδεύουν πολύ εκεί στο κανάλι για το αν και πώς θα βγει ,καθώς μιλάμε για μια ακριβή παραγωγή που δεν σηκώνει επ' ουδενί αποφάσεις του ποδαριού!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !