απρόσμενη η εξέλιξη - Οι ανακοινώσεις

Παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, ο Λάμπης Ταγματάρχης.
Στη συνέχεια, ο αρμόδιος Υπουργός, Νίκος Παππάς, έκανε δεκτή την παραίτησή του από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, και τον ευχαρίστησε για το έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την εν λόγω εξέλιξη, είναι η εξής:
Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. 

Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά τη σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτηση κι αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη έχει ως ακολούθως:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ευχαριστούν από καρδιάς τον έως σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλοκ, Λάμπη Ταγματάρχη, για την προσφορά του στην ανασύσταση και εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ την τελευταία διετία. Με την εργώδη προσπάθειά του καταφέραμε να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια, να δομήσουμε από την αρχή έναν νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με διαφανείς διαδικασίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση, πλουραλιστικό και ποιοτικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε την ΕΡΤ ακόμη καλύτερη.

Να σημειώσουμε ότι ,σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει στο Newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, η αιτία που οδήγησε σε παραίτηση τον Ταγματάρχη είναι το γεγονός ότι σε επίπεδο λειτουργίας της ΕΡΤ ,είχε διαφωνίες ,ενώ πολλά από τα οποία ζητούσε να υλοποιηθούν ,δεν γίνονταν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]