Η Φωτεινή Ψυχίδου εξομολογείται: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη»

Unknown
0
Για τις δυσκολίες που πέρασε η Φωτεινή Ψυχίδου κατά τη διάρκεια της κύησής της μίλησε η ίδια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Στον πέμπτο μήνα κινδύνευσα να χάσω το παιδί. Δεν είχα καθόλου δυνάμεις κι έτσι αποφάσισα να πάω στην Καλαμάτα για να με φροντίσουν οι γονείς μου, ενώ έγραψα και την Ιόλη στο δημοτικό που βρίσκεται στην εκεί γειτονιά μας. Ο Δημήτρης έλειπε σε περιοδεία και ήμουν απίστευτα αναστατωμένη. Κάποια στιγμή, οι γιατροί αποφάσισαν να με στείλουν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα, καθώς έκριναν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Δεν σου κρύβω πως πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, γιατί σαράντα μέρες ύστερα από τη γέννα ήμουν μόνη μου. Φοβόμουν, καθώς είχα περάσει δύσκολα και με το πρώτο μου παιδί".

"Ο Δημήτρης, όμως, με διαβεβαίωνε πως, μόλις ολοκλήρωνε την περιοδεία, θα ερχόταν αμέσως στην Καλαμάτα. Αυτό με ηρέμησε. Πράγματι ήρθε κι έκτοτε ασχολείται συνέχεια με τον μπέμπη. Τον αλλάζει, τον ταΐζει, τον κοιμίζει. Κάνει τα πάντα. Να φανταστείς πως, όταν ήρθε η μητέρα του από τη Ναύπακτο για να δει το εγγονάκι της, εκείνος δεν της το έδινε! Αν μπορούσε να θηλάζει, θα το έκανε κι αυτό» συνεχίζει με καμάρι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !