Για τις δυσκολίες που πέρασε η Φωτεινή Ψυχίδου κατά τη διάρκεια της κύησής της μίλησε η ίδια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Στον πέμπτο μήνα κινδύνευσα να χάσω το παιδί. Δεν είχα καθόλου δυνάμεις κι έτσι αποφάσισα να πάω στην Καλαμάτα για να με φροντίσουν οι γονείς μου, ενώ έγραψα και την Ιόλη στο δημοτικό που βρίσκεται στην εκεί γειτονιά μας. Ο Δημήτρης έλειπε σε περιοδεία και ήμουν απίστευτα αναστατωμένη. Κάποια στιγμή, οι γιατροί αποφάσισαν να με στείλουν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα, καθώς έκριναν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Δεν σου κρύβω πως πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, γιατί σαράντα μέρες ύστερα από τη γέννα ήμουν μόνη μου. Φοβόμουν, καθώς είχα περάσει δύσκολα και με το πρώτο μου παιδί".

"Ο Δημήτρης, όμως, με διαβεβαίωνε πως, μόλις ολοκλήρωνε την περιοδεία, θα ερχόταν αμέσως στην Καλαμάτα. Αυτό με ηρέμησε. Πράγματι ήρθε κι έκτοτε ασχολείται συνέχεια με τον μπέμπη. Τον αλλάζει, τον ταΐζει, τον κοιμίζει. Κάνει τα πάντα. Να φανταστείς πως, όταν ήρθε η μητέρα του από τη Ναύπακτο για να δει το εγγονάκι της, εκείνος δεν της το έδινε! Αν μπορούσε να θηλάζει, θα το έκανε κι αυτό» συνεχίζει με καμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]