Απρόσμενες οι εξελίξεις στο Μπρούσκο...

0
Ο επερχόμενος γάμος του Μηνά, δημιουργεί εκνευρισμό στη Βασιλική, με αποτέλεσμα τον καυγά της με τον Νικόλα. Ο Πάτροκλος ζητάει δανεικά απ’ τον Διαμαντή, προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα της Δήμητρας και ν’ αποκαταστήσει τη σχέση του μαζί της, όμως η σκληρή στάση του πατέρα του τον εξαγριώνει. Ο Αχιλλέας δεν παύει να τσεκάρει συνεχώς αν εξακολουθεί η Μελίνα να είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ παράλληλα μαθαίνοντας ότι ο αστυνόμος Αρχοντάκης πήγε 3ήμερη εκδρομή με την Κωνσταντίνα και θεωρώντας ότι παραμελεί το καθήκον του αντί ν’ ασχολείται με την υπόθεση των απαγωγέων της κόρης του, έρχεται σε προστριβή μαζί του. Ο Βασιλική εμφανίζεται μπροστά στον Μηνά την ώρα που ντυμένος γαμπρός, ξεκινάει για την εκκλησία και τα βλέμματά τους μαρτυρούν πως δεν έπαψε ν’ αγαπάει ο ένας τον άλλο. Η εμμονή της Αναστασίας για το μωρό της Στέλλας, τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ματθαίο, ο οποίος ανησυχώντας μη κάνει κακό στον εαυτό της, ενημερώνει τον Σήφη για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της αδελφής του.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

764ο επεισόδιο
Η Αναστασία έχει πάρει τα βουνά και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο θάνατος του παιδιού της ακόμα την βασανίζει και φαίνεται να σκέφτεται την αυτοκτονία, τώρα ο Σήφης και ο Ματθαίος προσπαθούν απεγνωσμένα να την βρουν. Εν τω μεταξύ οι γονείς της Στέλλας έχουν φτάσει στην Κρήτη κι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου για τον Ματθαίο, έτσι τους ανακοινώνει τον χωρισμό του με την κόρη τους. Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε απόγνωση κι αυτό τον κάνει ακόμα επικίνδυνο, αφού η Δήμητρα εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.. ενώ βλέπουμε, ότι εκείνη αποφασίζει να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στην γνωριμία της με τον Κυριάκο Σωτηρίου, τον δικηγόρο. Ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα από την άλλη, ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους στον Αχιλλέα και στη Μελίνα, όπου και του ζητούν να μπει κουμπάρος. Ο Διαμαντής έχει κατέβει στην Κύπρο για να βρίσκεται στο γάμου του Νεκτάριου, από την άλλη όμως, έχει υπό παρακολούθηση την Χρυσάνθη, η οποία συναντιέται κρυφά με τον Μανούσο, προκειμένου να την βοηθήσει να βγάλει από τη μέση τον Διαμαντή.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

765ο επεισόδιο
Η εγκυμοσύνη της Μελίνας, φέρνει μεγάλη χαρά στη ζωή του ζευγαριού και αρχίζουν να κάνουν πάλι αισιόδοξα σχέδια για τη μελλοντική ζωή τους, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους είναι ατέλειωτη και ανεξάντλητη. Στο μεταξύ, η Στεφανία νοιώθει καταπιεσμένη από τον Σήφη και αποφασίζει να του... προξενέψει την Πάολα. Ο Πάτροκλος πιεσμένος από τη Δήμητρα προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά της, χωρίς όμως να τα καταφέρνει και η επιθετική στάση της τον οδηγεί όλο και σε μεγαλύτερο αδιέξοδο και οργή, που αποφασίζει να την ξεσπάσει για μια ακόμα φορά στον Αχιλλέα. Κι ενώ η Χρυσάνθη πηγαίνει και καταθέτει στον αστυνόμο Αρχοντάκη στοιχεία που εμπλέκουν τον Διαμαντή σε υποθέσεις τοκογλυφίας, ο Διαμαντής πληροφορείται για τη συνάντησή της με τον Μανούσο και επιστρέφει άρον-άρον στην Κρήτη. Ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα, βρίσκονται πια στην τελική ευθεία για τον γάμο τους και η οικογένεια των Ματθαίων προετοιμάζεται για το χαρμόσυνο γεγονός.  

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

766o επεισόδιο
Η Στεφανία γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τηλεφωνήματος του Σήφη με την Πάολα και χαίρεται, αγνοώντας την πραγματικότητα και πιστεύοντας πως σ’ εκείνη οφείλεται το ότι ήρθαν κοντά. Η Μελίνα επικαλείται την εγκυμοσύνη της προκειμένου να αποτρέψει τον Αχιλλέα να πιαστεί στα χέρια με τον Πάτροκλο, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται έξω απ’ το σπίτι τους, προκαλώντας τους. Ο Διαμαντής απειλεί να ‘καθαρίσει’ τον Μανούσο εάν δεν τον οδηγήσει εντός 24ώρου στις λίρες. Η Δάφνη, δέχεται να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του Μύρου, υπό τον όρο να παριστάνει αυτή την Σαλώμη κι εκείνος τον Ηρώδη, όμως το παιχνίδι τους δεν έχει και τόσο επιτυχή έκβαση. Όλοι ταξιδεύουν στη Κύπρο για να παρευρεθούν στον γάμο του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας, όμως λίγο πριν ξεκινήσουν για την εκκλησία η εμφάνιση του Παύλου στο σπίτι των Ματθαίων, με άγνωστες προθέσεις, ξαφνιάζει τον Αχιλλέα, τον Νεκτάριο και κυρίως τον Ματθαίο.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

767o επεισόδιο
Ο γάμος του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα, που γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο, φέρνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια των Ματθαίων και γίνεται η αφορμή για να συμφιλιωθούνε ο Ματθαίος με τον Παύλο Γιαννακάκη. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Σήφης λέει ένα ακόμα ψέμα στη Στεφανία, υποστηρίζοντας ότι τώρα γνώρισε την Πάολα κι άρχισε να νιώθει κάτι γι΄ αυτή. Είναι χαρούμενος που το σχέδιό του πέτυχε, αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει στη συνέχεια. Ο Μανούσος συμφωνεί με τη Χρυσάνθη, να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή, αλλά της ζητάει περισσότερα χρήματα προκειμένου να φύγει απ΄ τα Χανιά και να γλιτώσει απ΄ την οργή του Διαμαντή. Ο ένας απ΄ τους απαγωγείς της Αγάπης, συλλαμβάνεται, δίνοντας μεγάλες ελπίδες στην αστυνομία, ότι επιτέλους η υπόθεση θα διαλευκανθεί. Η Δήμητρα αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της και βγαίνει με τον Κυριάκο. Ο Πάτροκλος το μαθαίνει κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !