Δεν συνεχίζει την επόμενη σεζόν.

0
Έδωσε τη μάχη και δεν τα κατάφερε…! Εντούτοις, αν και θα αποχωρήσει με… χαμηλές τηλεθεάσεις, θα πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι καθώς παρά την ήττα στη «μάχη» της τηλεθέασης, ήταν ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα που δυστυχώς λόγω συνθηκών δεν έτυχε της αναμενόμενης θετικής ανταπόκρισης…!


Ο λόγος για τη σειρά «Αρένα» του STAR που είναι οριστικό ότι θα ολοκληρωθεί φέτος και δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν! Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί εδώ και έναν μήνα, αλλά υπήρχε μία ελπίδα ότι θα πάρει το «πράσινο» φως και για του χρόνου.

Ωστόσο οι χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει αποτρέπουν τα στελέχη του STAR να της δώσουν το «εισιτήριο» και έτσι φέτος θα πέσουν οριστικά οι τίτλοι τέλους…! Πάντως, αν μπορούσαμε με μία φράση να αποτυπώσουμε την πορεία της σειράς θα μπορούσαμε να πούμε «η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε…»!

Γιατί αν και η «Αρένα» φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τη «συνταγή» επιτυχιών και ενώ συμμετείχαν σε αυτήν πολλοί καλοί ηθοποιοί, τελικά δεν κατάφερε να βάλει τους τηλεθεατές στο STAR! Γιατί; Ίσως κάποιοι υποστηρίξουν ότι «έπαιζε έχοντας απέναντι σκληρούς αντιπάλους», ή κάποιοι άλλοι ότι «οι τηλεθεατές δεν έχουν συνηθίσει ελληνικές σειρές από το STAR», ή… ή… ή…!

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι της «μη θετικής ανταπόκρισης» το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ανησυχητικό για την παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας. Και ίσως, οι τηλεθεατές, οι «γιατροί», να έχουν μερίδιο ευθύνης για ό,τι επακολουθήσει και για το τι θα… επιβιώσει στο τηλεοπτικό τοπίο…! 

newsit.gr Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !