Φώτης Γιαννιώτης: «Ήμουν πάντα ισορροπημένος το μόντελινγκ προέκυψε»

To μοντέλο Φώτης Γιαννιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Xάι και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως προέκυψε το μόντελινγκ στη ζωή του.


Το μόντελινγκ πώς προέκυψε στη ζωή σου;
Εντελώς τυχαία. Έπαιζα μπάσκετ και κάποια στιγμή μου πρότειναν να πάω σε ένα γραφείο. Πήγα, έκανα ένα καστινγκ κι η πρώτη μου δουλειά ήταν πολύ μεγάλη. Βγήκα σε 5.000 κόσμο, σ’ ένα μαγαζί στην παραλία. Κάνω δυο τρεις δούλε ιέ; ακόμη και φεύγω Ιταλία, θεώρησα πως αν ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό, θα το έκανα έξω. Δούλεψα πήρα πολύ καλά έξω. Πιστεύεις πως στην Ελλάδα δεν θα μπορούσες να έχεις βοήθεια για να κάνεις κάτι μεγάλο; Αν θες να γνωρίσεις πραγματικά αυτό το επάγγελμα, πρέπει να βγεις έξω. Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη. Τότε δεν υπήρχαν facebook και τέτοια. Μιλούσαν για μένα οι παρουσιαστές εκείνης της εποχής. Από το εξωτερικό ξεκίνησα και όχι από την Ελλάδα. Έφτιαξα όνομα και μου βγήκε πιο εύκολα.

Πώς γίνεται να έχεις δουλέψει με τόσους διάσημους, άντρες και γυναίκες στο εξωτερικό και να είσαι τόσο χαμηλών τόνων; 
Η επαγγελματική επιτυχία του ανθρώπου, είναι η ψυχική ισορροπία. Αν δεν την έχει, δεν μπορεί να είναι καλός σε όλα. Ήμουν πάντα ισορροπημένος το μόντελινγκ προέκυψε. Είναι ένας φανταχτερός χώρος κι επικερδής.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: