Ξεσπά ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας για την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού, Χριστίνα. Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του για εκείνη.


-Στο 40ήμερο μνημόσυνο τι έγινε;

«Για τα 9μερα δεν μας είχε ενημερώσει πότε θα γίνουν. Η ανιψιά μου είχε θυμώσει και είπε ότι θα τα κάνει αυτή και τότε, αφού το έμαθε από μια κοινή γνωστή μας, με πήρε τηλέφωνο μία μέρα πριν θα πήγαινε να τα κάνει όλα μόνη της, κρυφά. Η βαρυπενθούσα; Στο νοσοκομείο ξέρεις πώς του φερόταν;» τόνισε στο Λοιπόν.

-Όπως μάθαμε όλοι, ήταν συνεχώς δίπλα του.

«Είπε στον αδελφό μου: «Σε παρατάω και να έρθουν οι πρώην σου να σε κοιτάξουν», ήμουν μπροστά. Στο νοσοκομείο ο γιατρός μου είπε: «Ο Στάθης θα πάει περπατώντας στο σπίτι». Εγώ χάρηκα και τότε η Χριστίνα μου είπε: «Ο Στάθης δεν θα ζήσει». Μιλάμε για τέτοια συμπεριφορά. Δεν αντέχω να μην τα πω. Στο 40ήμερο μνημόσυνο εμείς καθίσαμε στο κεντρικό τραπέζι της οικογένειας κι αυτή έκατσε στον εξώστη. Στην εκκλησία πήγε να τη συλλυπηθεί η Μαρία και της είπε: «θα τα πούμε» και γύρισε και της απάντησε: «Δεν θα πούμε τίποτα, τι να πούμε;». Τότε η Μαρία της απάντησε: «Καλά, θα τα πούνε οι δικηγόροι μας». Το παιδί είχε ζητήσει το χαρτί θανάτου του πατέρα της και δεν της το έδινε, τότε πήρε το γραφείο η Μαρία και πήρε τη βεβαίωση.»

-Είναι πολύ σκληρά όλα αυτά...

«Δεν άφηνε κανένα συγγενή μας να μπει μέσα στον Στάθη, τους έδιωχνε όλους. Η πρώτη μου εξαδέλφη πήγε 3 φορές. Τη Μαρία την άφηνε πολλές φορές από τις 12 το μεσημέρι και γύριζε 10-11 το βράδυ. Το ίδιο έκανε σ' εμένα. Ποια ήταν συνέχεια στο πλευρό του; Το βράδυ κοιμόταν και όλη την ημέρα έλειπε. Έμπαινε κι έβγαινε ό,τι ώρα ήθελε. Της έλεγα: «Σε βρίζει ο Στάθης, σε παρακαλώ μην τον εκνευρίζεις» και μου απαντούσε: «Δεν είναι τίποτα, από τα χάπια είναι». Τι να πρωτοπώ; Εμένα με άφησε στην πείνα...»

-Πώς έγινε αυτό;

«Ο αδελφός μου με συντηρούσε από την ημέρα που αρρώστησα με την κατάθλιψη, το 2005. Με το που παντρεύτηκε αυτήν αρρώστησα εγώ... Γιατροί, φάρμακα... Τον τελευταίο καιρό μου έδινε μόνο 160 ευρώ για να περάσω το μήνα, αυτή έκανε οικονομικό κουμάντο. Καθόταν και με κατηγορούσε. Τελευταία ο Στάθης κάτι είχε πουλήσει κι έλεγε του δικηγόρου, γιατί ήμουν εκεί: «Τα λεφτά όλα σ' εμένα». Όσο ο Στάθης δεν ήταν καλά, έκανε την οικονομική διαχείριση εκείνη, έτσι τα τελευταία χρόνια μου έδινε 160 ευρώ το μήνα, και ο αδελφός μου δεν το ήξερε αυτό. Την ημέρα που γύρισαν από την Αμερική ήρθε ο Στάθης με 100.000 δολάρια, από δέκα παραστάσεις που είχε κάνει εκεί, και ο αδελφούλης μου με ρώτησε αν μου έδωσε τα λεφτά. Του είπα ότι μου έδωσε 160 ευρώ κι εκείνος μου απάντησε ότι έπρεπε να μου δώσει 500 ευρώ. Δεν μου έδινε τον αδελφό μου να μιλήσω στο τηλέφωνο, όπως και στην κόρη του, που όταν έβλεπε το τηλέφωνο της, όταν καλούσε τον πατέρα της, το έσβηνε για να μην το δει ο Στάθης.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]