Αποκλειστικό :Το ραντεβού Λάτσιου -Ουγγαρέζου και η πρόθεση του παρουσιαστή για το νέο ΣΟΥΚΟΥ...

0

Με την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον Ant1 ,όλα -σχεδόν-τίθενται υπό εκ νέου εξέταση ενώ και τα πρόσωπα του καναλιού πρόκειται - όσα δηλαδή δεν το έχουν κάνει ακόμα-να συναντηθούν μαζί του ώστε να καταλήξουν στο πώς θα πορευτούν τη νέα σεζόν. Τα πρόσωπα του καναλιού που
ακόμα δεν έχουν συναντηθεί με τον άρτι αφιχθέντα Λάτσιο, είναι αρκετά, και μέσα σε αυτά είναι η Μπεκατώρου , ο Μουτσινάς, ο Σεργουλόπουλος, ο Ουγγαρέζος κ.α. .

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ,λοιπόν, που σήμερα μαζί με τη Μπεκατώρου αποχαιρέτησε το κοινό τού ΣουΚου, τίποτα ακόμα δεν είναι κλειδωμένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί το επίμαχο ραντεβού μεταξύ Ουγγαρέζου - Λάτσιου για το τι θα κάνουν τη νέα σεζόν. Έτσι, πέραν της παρουσίας του στον σταθμό που είναι φυσικά δεδομένη, δεν έχει γίνει ακόμα καμια συζήτηση ούτε για τη συμμετοχή του στο ΣουΚου ούτε και για την αυτονόμηση του επιτυχημένου Ouggachallenge, που ξεκίνησε από το Mega και ξαναβγήκε μέσα από το This is Spata live. 

Με το προηγούμενο καθεστώς, επί Καλημέρη δηλαδή, είχε εκφραστεί η πρόθεση να γίνει το Ougga βραδινή εκπομπή, που ,μάλιστα, θα εμπλουτιζόταν με φάρσες, τις οποίες -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά - θα αναλάμβανε ο φίλος και συνεργάτης του ,Σταμάτης Din Dan Done. Όμως, αν και ο παρουσιαστής ήταν κι επισήμως...εν αναμονή για να αρχίσουν,  το εν λόγω σχέδιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς πήγε πίσω και λόγω του ριάλιτι ,I' m celebrity ,get me out of here,  το οποίο θα έβγαζε ο ΑΝΤ1 κι έτσι...έπεσε σύσσωμος στο στήσιμό του.

Με την έλευση Λάτσιου τώρα, ο παρουσιαστής πρέπει να συζητήσει εκ νέου και για το Ougga αλλά και γενικότερα για το πώς θα αξιοποιηθεί στον σταθμό ,και ,όπως ήδη είπα, εκκρεμεί και το δικό του ραντεβού με το στέλεχος .Πάντως, παρεμπιπτόντως, όσον αφορά το ΣΟΥΚΟΥ, πρόθεση του Ουγγαρέζου,σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, είναι να εξακολουθήσει να βρίσκεται εκεί ,εφόσον φυσικά δοθεί και επίσημα το πράσινο φως για ακόμη έναν κύκλο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !